Chcem sa opytat, o co by mohlo ist.
Vzdy vo večerných hodinách (cca 22 a viac), ked ležím, cítim v pravej dolnej časti brucha (nikde v mieste ako je slepé črevo približne) ako sa mi tam nieco hýbe - taka guľa, alebo velka bublina, ci bulva alebo ako to povedat. Chvilku je to tvrdé a potom to zase na par sekúnd zmizne, a opakuje sa to takto vzdy len na tom mieste.
Myslela som si, ze to je črevo, ktore trávi potravu, ale deje sa to nezávisle od prijatého jedla... Vzdy to tam je a vzdy vecer. Zaujímavé je, ze to vobec neboli. Proste sa to takto len "hýbe" a vyduva...
O co by sa mohlo jednať?
PS: neviem ci ist na sono, ked to neboli.
Dakujem pekne.
@kittyna5 už to mám asi mesiac... a tehotná určite niesom...
@simonka9090 ja to mám od augusta, vtedy mi robili všetko na pohotovosti, pozeral na mňa gynekolog, chirurg či to nie je slepé črevo a povedali, že nič tam neni, že nevedia čo to je 🙈 a od vtedy mam úplne vpravo dole taku hrču, niekedy zmizne, niekedy tam je dlhšie, občas to trošku bolí, ale podľa lekárov tam nič neni.
Keď chceš byť kľudnejšia choď na sono, aspoň pre istotu
Tak ako potom by bolo fajn, ak by si si zabehla asi k lekárovi. Ak ťa o takto bolieva, tak by bolo fajn, ak by sa došlo na to, z čoho to môžeš mať
urcite by som isla na sono... ja som to mala tiez ale pri vysokych teplotach a potom este par dni po teplotach...mala som podozrenie na aneuryzmu ...nastastie sa to nepotvrdilo... skus nieco o tom precitat...nechcem ta plasit...ale radsej by som isla na to sono...
@simonka9090 bolesti resp. pohyby mozu byt niekde inde a prenasaju sa do tej casti a mas pocit, ze je to tam, ja by som si poziadala o mri mozno celej brusnej dutiny alebo sono + odbery
@kittyna5 aneuryzma v bruchu?
A co creva? Mne sa vie takto divne crevo hýbať a keď to chytím cítim akoby guľu.
nemoze to byt hernia? teda pruh
A preco iba vecer? Cez den si lahnes na chvilku alebo tak sa ti to tam neobjavi?
@simonka9090
Dobry den,ja mam uz dlhsiu dobu tento isty problem. Boli ste este aj na inych vysetreniach? Ako to dopadlo? Ja mam tento isty oroblem a teda mam obavy...
Niekedy sa mi to strati niekedy sa opat objavi.
Dskujem
Ja to mám tiež, len s tým že mňa to raz bolelo tak, že som išla na pohotovosť a robili mi aj sono a že nič tam neni 🤷🏻♀️