Ženy dnes som si všimla ze na jednom chodidle sa mi vyhodil taky malý svetlo hnedý fliscik možno veľkosť tak 3 mm neviete čo to môže byť..
Pigmentova skvrna
@smejko25 aj ja som si myslela.. Ale na chodidle?
Ano aj ja mam na pravej nohe nad clenkom velku skvrnu 🙂 dokonca ju ma aj moja mala na tom istom mieste 🙂
+ mam na vnutornej strane stehna ale zas biele skvrny
Fakt nemáš iné problémy?🤐
Ešte dobre, že si nevidíš na chrbát
Ale keby sa to zväčsovalo alebo tak podla mna nebude naskodu navstivit koznu 🙂 ale samozrejme az ked sa fo vsetko ukludni
@korunka1 asi máš pravdu..
Toto je chodidlo?
@acer11 ano
Hmm...
To nebude nic strasne, tiez si myslim, ze je to ta pigmentova skvrna 🙂
to je vazne chodidlo? slahni si tam kladivom, budes mat fialovy, ten bude asi krajsi, ked sa ti henta bodka nepozdava... toto si vazne vsimas a riesis na nete???
mne to pride ako modrinka....ale toto ako fakt? Skus s tym zbehnut za doktorom... najlepsie este dnes. Vysvetli ti...
Panebože to vážne? To uz musíš byť na tom veľmi zle keď riešiš co ani vidno neni...ja mam na chodidle bradavicu a to je omnoho horsie ako bodka nejaka...somariny tu píšete och! 🙈
Omg ženy že vás baví vkuse len niekoho zosmiešňovať.. ešte aj v tejto dobe.. 🤮
Každopádne take mám ja na oboch chodidlách a bola som s tým aj u kožnej nakoľko je minimálne zodpovedne dat si KAŽDÉ znamienko pravidelne vyšetriť a je to ok. Treba to sledovať to je všetko. A na margo trápnych reči že dobre že si nevidí na chrbát, moja mamina si tiež nevidela, našťastie som ju upozornila na cudne znamienko a čuduj sa svete, rakovina. Takze baby treba zmeniť pohľad na vec
pockaj....idem vylestit gulu, nech sa pozriem