Čo momentálne letí vzduchom? Už som na prášky. Muž pred 3 týždňami prechladnutý. Bez teploty. Len sopel,sem tam kašeľ. Zahuňany stále.....
Deti(rok) dva týždne sople, bez teploty. Odsajem a vždy plný nos. Morská voda, inhalovanie, sprej do nosa ( už neuzivame) , tymianova mast, sirup na kašeľ, zvlhcovanie vzduchu,...... Už neviem čo ďalej a stále rovnako. Ja jedina som ostala zdravá a nič mi nie je.....
Má niekto niečo podobné?
@ssimpsonka Tak je október, zmeny počasia, chorobné obdobie.
zacala sezona chorob hornych dychacich ciest, tak ako kazdy rok, niet sa comu cudovat
@viestta Len už mi to príde dlho.....🙄 Tak len preto sa pytam
@ssimpsonka u nas zacina sezona soplov, kaslov so zaciatkom vykurovacej sezony. Furt niekto sopli, kasle, nieco odniekal donesie, pekne to medzi nami koluje, a ked sa uz vsetci vystriedali dojde nejaka ina lahodecka. A takto to tocime do marca a ked prestanu kurit aj sople, kasle prestanu...
Momentálne je obrovské množstvo prípadov rhinovírusu - obyčajnej nádchy.
Čierny kašeľ
@ssimpsonka A to je len zaciatok. Ono ked sa to uz ustali taketo jesenne pocasie, tak to bude lepsie. Teraz je toho vsade vela. Bud rada, ze je to len obycajna nadcha.
Tiež ma "kvári" už vyše týždňa sopel, kašeľ, únava,ale musím fungovať. Keď to príde na chlapa,oj,ten zas bude "umierať" 😁. Toto je obdobie ako vyšité na takého stavy-mokro,zimno,človek nevie čo obliecť. A nechci vedieť,čo všetko je vo vzduchu,ináč by si ani nedýchala 😆(to len odpoveď na otázku,čo je vo vzduchu).
@ssimpsonka 2 tyzdne sople su u deti este normalne, moj do tych 3.5-4 rokov pod 2 tyzdne ani nesiel. Bude to nejaka bezna viroza, teraz fakt vela ludi okolo smrka a kasle. Ja ucim a dnes som mala niekolko takych v triede.
Tak my sme schytali nejaké grco zase.
Všetci 5ti sme si vystriedali.
? Kedy nic nebolo ????
@ssimpsonka daj este fenistil
Moji dva týždne doma,týždeň v škôlke. Teraz je syn už zase týždeň doma,ale už s ATB a dcéra stále ako taký zadný sopeľ,čo nejde ani odsať.
ja taham takto uz 9 den.. sople, unava, cely clovek ma boli.. 🤷♀️🤦♀️😁
Na sople je super Sinupret. Sú aj kvapky, ale pokiaľ sú deti dosť veľké aby prehltli malú tabletku, tak by som uprednostnila tie. Ja kupujem obyčajný (nie forte ani akut). My dospelí berieme 2-3x denne po 2 tbl., deťom dávam po 1.
@marianarem radosť učiť....🙄🫣
@domka222 presne 🫣
@ssimpsonka mala som podobne s detmi a covid mi ukazal test
@ssimpsonka ja uz som chora 2.tyzden, mala som tak bolave hrdlo, ako nikdy predtym, opuchnute, prehltat bol problem. To iste mala aj starsia dcera. Teraz sa pridala mladsia, ta mala horucky do 40 stupnov, hnacky, maly 3,5 rocny sopli a zahuhnany, a dnes zalahol muz s bolavym hrdlom a klepe sa tu od zimy...jedine najstarsi syn bol zatial ok. Nuz, choroba daka, virus.
@ivanka12311 toto okolo čierneho kašlú ani nešlo. To má úplne iné príznaky
@ssimpsonka u nás bol pred 2t chorý muž. Nádcha. Syn bol 3 dní taky ako keby zahuhnany. A teraz ma 3 deň teploty a kašle. Ale on chodí do škôlky .. a mama so sestrou mali Covid