Ahojte, som 4 mesiace po pôrode a začali mi strašne vypadáva vlasy tak ako na jednej strane aj na druhej sa mi tvorí plešina viete mi poradiť niečo z lekárne nejaký olej alebo niečo čo je dobre osvedčené? 🙏🙏🙏🙏🙏
@ivanak49 cca po pol roku prestali padat a hned som nasadila collagen drink dr.max. po mesiaci zacali rast. 🙂
@ivanak49 ahoj ja som bola na tom podobne, ale ja som mala aj po hlave plesiny, no katastrofa. Chodila som chvíľu na vlasovú mezoterapiu a vlasový ultrazvuk, to mi robila kožná. Teraz som 10m po pôrode a už mi kúty zarastli a spevnili sa mi aj nechty už 5mesiacov beriem Donna hair tablety a poberiem ich ešte do konca roka. Vyskúšaj nič tým nestratis.
@ivanak49 ahoj forcapil tabletky určite a sampon alpecin C
@ivanak49 mne tiez presne 3m po porode zacali vypadavat. Nic nepomohlo a bolo to priiiiserne. Teraz (10m po) sa to trosku zlepsilo, uz mi menej vypadava. Ale aj tak jeden chumas pri umavyni a druhy chumas pri fenovani. A po zemi trilion tiez
@ivanak49 Netrap sa... toto je uplne normalne 4 mesiace po tehotenstve. Ja som teraz 10 mesiacov a vlasy zacali zase rast a hustnut a je to ovela lepsie a nepouzivala som nic.
@paulinkaa2 uzivala si ten collagen drink aj pocas kojenia?
@adella7 ja uz som vtedy nekojila
@ivanak49 je to žiaľ hormonálne....musí to len odznieť. Mne prestali padať cca po 9 mesiacoch a mala som to horsie 🙄