Čo mi pomôže na žlté nechty na nohách?

ali_g8
14. jún 2020

Ahojte poradte nieco na takyto skaredy zlty necht na nohe dakujem

staronova
14. jún 2020

asi plieseň...ja som to natierala usilovne batrafen? Dúfam, že som dobre napísala. Ale treba to natierať 2xdenne.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evittam
14. jún 2020

@viestta Skôr dobra pedikerka.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evittam
14. jún 2020

@viestta No ako píšem väčšinou skôr pomôže skusena pedikerka -ta ma casto viac skúseností -ako cakat pol dňa u koznej. Ale ved nech sa rozhodne sama autorka.

iva812
14. jún 2020

@staronova áno, Batrafen, aj mne pomohol, ale trvalo to rok, kým som sa toho zbavila. A nikdy viac pedikerka.

iva812
14. jún 2020

@evittam pedikerka mikozu nevylieci, za peniaze, čo investuje do pedikerky si môže zaplatiť súkromnú kožnu lekarku, ak sa jej nechce čakať pred ambulanciou zazmluvnenej lekarky.

sunny8
14. jún 2020

Ja to mám celé roky ale.neriesila.som.to nijak 🤷 vraj tea tree olej pomáha

iva812
14. jún 2020

@sunny8 Môj 80 ročný otec to tiež nikdy neriešil a 30 rokov nemá žiadne nechty na nohách iba akúsi drť. Btw. mladá žena v lete v sandalkach a s mykotickymi nehtami to je teda sila.

sunny8
14. jún 2020

@iva812 mám len malíček takýto .. na jednej nohe .. sandálky nenosím 🙂 len úplne výnimočné ale nechty mám nalakované .. mám fóbiu z bosých nôh naháňa ma hrôza tak chodím prevažne v teniskách

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sunny8
15. jún 2020

@viestta Tak čo mám robiť no 🤷

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sunny8
15. jún 2020

@viestta ja neviem či je to mykóza alebo je to len tým že topánky tlačia. Tlačia ma skoro všetky lebo mám širšiu nohu a zároveň malú a ťažko sa mi zháňa normálna obuv. Keby to bola pleseň myslím si že by sa mi rozšírila na všetky nechty už roky to mám len na maličku. Nohy sa mi vseobecne az tak nepotia ani v lete to nie je také hrozne .. išla by som aj na kožné ale ku mojej koznej sa nedá objednať a musím prísť už pred pol 7 aby som sa vôbec dostala na rad po ôsmej. Čiže pochopiteľne sa mi "nechce" ..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz