Hanba nehanba...prepáčte za takúto tému, ale v stredu som mala hnačku bola som 4 krát na záchode a riadne veľa a od vtedy som nebola na záchode, iba dnes ale to máličko...poraďte mi niečo dobré na spustenie, koľko ste vy boli najviac bez veľkej potreby ? Mám sa obávať vracania????
Vlákninu. Veľa vlakniny. Jedna známa nebola takto na wc týždeň dala si preháňadlo a potom sa diali veci nevidane. V živote by si to už nedala. Potom radšej glycerinove čipky
Ja by som si dala skôr ako preháňalo sušené slivky najlepšie zjesť večer.. Ak by nepomohlo tak čaj Senna list, ale môže spôsobiť kŕče ako preháňalo.. A určite nie naraz slivky aj ten čaj lebo to by boli iné divy 😁..
Ak nie slivky aj susene marhule alebo datle.
Ako casto si chodila pred tou hnackou?
Napadlo ma ze ak si mala hnacku a vsetko od teba odislo... teda creva viac menej prazdne, mozno to potrva par dni kym sa nazbiera dost na vyprazdnenie. U mna to tak funfuje, ze ked mam nahodou velke splachnutie tak potom dlhsie nic.
Čaj senny list kúpiš v lekárni alebo glycerinove čipky ja som mala zápchu 4 dní a na koniec som skončila v nemocnici a Dr. mi odporučil tie glycerinove čipky
Skús čipky guttalax. Mne pomáhajú.
@livs25 v DMke majú slivkovú šťavu.. alebo sušené slivky.