Čo mi pomôže na zápchu?

livs25
24. aug 2020

Hanba nehanba...prepáčte za takúto tému, ale v stredu som mala hnačku bola som 4 krát na záchode a riadne veľa a od vtedy som nebola na záchode, iba dnes ale to máličko...poraďte mi niečo dobré na spustenie, koľko ste vy boli najviac bez veľkej potreby ? Mám sa obávať vracania????

lucijalucy
24. aug 2020

@livs25 v DMke majú slivkovú šťavu.. alebo sušené slivky.

1xenia1
24. aug 2020

Vlákninu. Veľa vlakniny. Jedna známa nebola takto na wc týždeň dala si preháňadlo a potom sa diali veci nevidane. V živote by si to už nedala. Potom radšej glycerinove čipky

livs25
autor
24. aug 2020

@1xenia1 a čo sa stalo ak smiem vedieť? Dobre skúsim najprv tu šťavu🙂

1xenia1
24. aug 2020

@livs25 účinok mal prísť do hodiny tak si to dala ma večer. Nič sa nedialo a ani ráno keď sa zobudila. Išla teda normalne do roboty a tam to na ňu prišlo. Každých hádam 15 minút behala na záchod až do večera.

1xenia1
24. aug 2020

@livs25 tie glycerinove čipky sú z tých lekárskych vecí asi najsetrnejsie. A ráno si na raňajky urob nejaku kašu s ovocím aj to by mohlo pomôcť

viera1107
24. aug 2020

Ja by som si dala skôr ako preháňalo sušené slivky najlepšie zjesť večer.. Ak by nepomohlo tak čaj Senna list, ale môže spôsobiť kŕče ako preháňalo.. A určite nie naraz slivky aj ten čaj lebo to by boli iné divy 😁..

andreatytler
25. aug 2020

Ak nie slivky aj susene marhule alebo datle.
Ako casto si chodila pred tou hnackou?
Napadlo ma ze ak si mala hnacku a vsetko od teba odislo... teda creva viac menej prazdne, mozno to potrva par dni kym sa nazbiera dost na vyprazdnenie. U mna to tak funfuje, ze ked mam nahodou velke splachnutie tak potom dlhsie nic.

sonia1990
25. aug 2020

Čaj senny list kúpiš v lekárni alebo glycerinove čipky ja som mala zápchu 4 dní a na koniec som skončila v nemocnici a Dr. mi odporučil tie glycerinove čipky

podkolienka951
27. aug 2020

Skús čipky guttalax. Mne pomáhajú.