Čo mi pomôže na suché pery a suché ruky?

pupetko263
15. máj 2020
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Dobrý deň vedeli by ste mi poradiť mávam suché pery používam Jeleni loj balzam na pery ale stane sa že sa mi tvoria púčiky vyzerajú ako pľuzgiere používam na to masť Elocom od kožnej ta mi zaberie ale potom mám strašne suché pery vedeli by ste mi poradiť čo to môže byť pri tom mám aj suché ruky.

sunny8
15. máj 2020

Kokosový olej je dobrý alebo vajíčko hojivý zázrak z Oriflame 🙂 mne pomáha toto na suché pery aj na nechty .. a na ruky špeciálne ľanový olej necháva krásne vláčne ruky

kittykat22
15. máj 2020

@pupetko263 ty budes mat atopicku pokozku. Akonahle mas ruky a pery + asi budes mat aj tvar. Ci nie? Pozri si vyrobky z tejto kategorie. Ja som sa dlho trapila az mi imunologicka povedala ze som atopik 😵 nikdy ma to nenapadlo. A kupila som si veci na atopicku pokozku v lekarni a hura, po probleme. Na ruky a tvar mam Reha special, na pery mam elizabeh arden 8 hour balsam. Ale v poho urcite budu veci aj z lekarne.

ildiko36
15. máj 2020

@pupetko263 moja dcera ma tiež velmi suche pery, kupujeme EOS..balzam na pery aj krem na ruky, velmi to pomaha

tanyan
15. máj 2020

máš dostatočný pitný režim? kožu, pokožku, pery atď. treba hydratovať hlavne zvnútra...

lenkamatkova
15. máj 2020

Ja mám najradšej obyčajnú vazelínu...žiadne vône, chute - nemám to rada a vydrží to na perách dlho. Dávam si hlavne večer aby mi pôsobila cez noc, ráno sa zobudím a ešte stále ju mám na ústach.

williamska1
16. máj 2020

aj mne veľmi na suché ruky pomáha kokosový olej a na pery ten hojivý zázrak. to odporúčam🙂

slavkasobanska
16. máj 2020

Ahoj ja mám veľmi suché nohy , lakte a pery kúpila som si z avonu takú sadu hotový zázrak všetko obsahuje med, kokosový olej a zatiaľ mi to pomáha

miskah7
18. máj 2020

@pupetko263 dobrý deň na suché pery môžem ponúknuť nás výborný balzam na pery ktorý obsahuje 20% aloe Vera gélu, pery hydratuje 🙂

pupetko263
autor
18. máj 2020
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@miskah7 kde vaše produkty nájdem

miskah7
20. máj 2020

@pupetko263 dobrý den umna v správe 🙂

miskah7
20. máj 2020

@miskah7 možem poslat aj katalog online 🙂