Čo mi pomôže na seknutú chrbticu?

llenka014
22. júl 2021

Čo pomôže na seknutie pri lopatke? Myslím že cvaknuty nerv to bude ďakujem

zuzkaa1991
22. júl 2021

@llenka014 dorsiflex novalgin ale urcite fyzioterapeut a masér akurát podobne riesim teraz druhý týždeň a fakt az kvalitný dobrý fyzioterapeut vqm pomôže

llenka014
autor
22. júl 2021

@zuzkaa1991 ja zajtra chcem ist k ortopédovi, ale fakt nepríjemne to je pichá to a ako keby má nie o nepustí sa poriadne otočiť až

kacena4
22. júl 2021

@llenka014 ak mas rychlejsie obvodaka staci tam predpise ti dorsiflex na uvolnenie svalstva + nieco od bolesti - v akutnom stadiu sa to nema rehabilitovat ci cvicit az ked akutna bolest ustupi

llenka014
autor
22. júl 2021

@kacena4 aha dobre ďakujem, mna len lava strana boli

idasa
22. júl 2021

Niečo podobné som mala aj ja pred cca 4 mesiacmi, stačí ísť k obvodnému, určite je treba RTG, zistiť či je problém v ramene alebo v krčnej chrbtici, ako sa píše hore, lieky od bolesti a uvoľnenie svalstva predpíše aj obvodný, tiež môže predpísať aj rehabilitácie.

zuzkaa1991
22. júl 2021

@llenka014 mna bolel krk myslela som ze ma prefuklo isla som na masaz nic lieky skoro dva týždne rehabka ( co som zacala.kvoli lekárke s krizami) a nakoniec. Ma tak zablokovalo ze som dychat nevedela .....nakoniec som sa objednala k fyzioterapeutke a ona ma dala dokopy co.este aj tak musím ist a co sa tyka krku mala som vykruteny stavec ....