Čo mi pomôže na problematickú pleť?

topanocky054
29. jún 2020

Ahojte mamičky prosím vas mate niekto skúsenost s takouto pleťou? Take pupaciky pod kožou ziadne zapalene hnisave akne to nie je. Je to kozny maz.
Ak ste to nejaká mala ako ste sa toho zbavili? Poprípade aka kozmetika je ucinna?
Ďakujeme za radu

nenisom
29. jún 2020

Mne na všetko pomáha sudocrem,kamarátka mala podobne ako vy a tiez jej pomohol sudocrem

topanocky054
autor
29. jún 2020

@nenisom
Ďakujem vyskúšam
A normálne si mam natret sudocrem na celú tvár ako pletovy krem?

krisbar
30. jún 2020

Zmenit stravu, prestat jest hovadiny ako peciva, sladkosti, mliecne.

mariah0307
30. jún 2020

No ja som prestala aj hovadiny jest a nepomáha mi "zmena stravy" na akné... ale mne sa teraz osvedčuje čistiaci gel od la roche posay effaklar v kombináci s masťou vitella ictamo.... Na vecer sa nou mastim... Aj doma ked som cez dez... A teda ja sa s akné trapim od 18.... A nepomohlo mi nic len lieky od koznej alebo tehotenstvo (a to len do porodu :D)...

nenisom
30. jún 2020

@topanocky054 ja si vzdy vecer umyjem tvár a dám si sudocrem,dávam trošku viac ho

jankaovecka
30. jún 2020

S takou pleto ist treba najprv koznej

petra_ko
30. jún 2020

Ahoj, určite ku kožnej. Ja som si robila očistu celého tela prírodnými saponínmi diamond yaccou. Je to detox a pomohlo to aj môjmu akné, prečistila sa mi pleť. Tiež som používala kozmetickú masť so saponínmi na pleť v zime. Asi to bola účinná dvojkombinácia, lebo veľmi pomohlo

zuzkaz91
30. jún 2020

@krisbar mliečne je hovadina? To ako vylúčiť mlieko,jogurty,syry, cottage, mozzarella,smotany...???

vittekovaveva
30. jún 2020

@topanocky054 urcite ku lekarske s tym.. poznam dobru koznu ked chces napis mi spravz

zuzkaz91
30. jún 2020

@vittekovaveva vážne? Na mna kožná pozerala že čo chcem od nej😲tiež mám také na pleti.

vittekovaveva
30. jún 2020

@zuzkaz91 no je to na kozi automaticky kozny problem.. len treba dobru koznu kt ta nedbije

jankaovecka
30. jún 2020

@zuzkaz91 ano vylucit vsetko mliecne, kde je laktoza. Nase telo NEPOTREBUJE mlieko aby normal fungovalo. Ked ma clovek akne mal by to skusit aspon na tri mesiace.

zuzi56
30. jún 2020

@topanocky054 ja by som ti radila šikovní kozmetickú, všetko vytlačiť von a začať si dokonale čistiť plet.
Ja som bojovala skoro 20 rokov, odkedy sa kvalitne starám o plet je to dost vydiet, ale ja som sa vždy starala , ale čistenie je základ , inak ti žiaden krem nepomoze

topanocky054
autor
30. jún 2020

@zuzi56
Ja sa staram o pleť stale
2fazove cistenie, pletova voda, serum, krem. 2x do týždňa peeling a 2x do tyzdna pouzivam masku na plet. Neviem asi nájsť vhodnú kozmetiku ktorá by mi pomohla. Pri niektorej kozmetike ako je revolution sa mi to vyrazne zhoršilo. Teraz som si kupila od nobilis tilia prirodnu kozmetiku snad pomôže. Uvidím
Podla mňa to zalezi aj na kozmetike, makeupu, dekorativnej kozmetike. Dnes ťažko nájsť kozmetiku, kremy, ktoré by mali napisane nekomedogenne. Len malo je takych. A aj ked je väčšinou obsahuju alkohol co ja nemusím lebo velmi vysusuje a maz sa tvorí 2 krát viac. Skusam kozmetiky a uvidím ci pomôže tato prírodná. Preto sa pýtam ci niekto nepozná kozmetiku co mu pomohla. Ale ďakujem Kozmetickam som pisala ale ziadna uz nečisti plet vytlacanim. Aspoň u nas nie. Je mi to divne ale tak co uz.

topanocky054
autor
30. jún 2020

Ďakujem pekne všetkým zienkam za radu. Z kazdeho ai niečo vezmem a vyskúšam 😊

vittekovaveva
1. júl 2020

@topanocky054 prirodna kozmetika ta nespasi aj tak tam pridavaju konzervanty a teda take prirodne to rozhodne nie je.. overene znacky maju sa sebou roky vyskumu nie ako pseudo bio znacky.. chvalabohu ze uz kozmeticky netlacia manualne.. zhorsovalo to akne a vytabalo jazvy.. vysvetlovala mi to dr

zuzi56
1. júl 2020

@topanocky054 ja som začínala kozmetikou LR z lekarne, sera od ordinary, čistiaci el. Kefka, betadine na dezinfekciu, Imazol na pupaky,
Potom som prešla n syn care kozmetiku, tá mi moc nespadla , lebo sa mi nedal dať makeup navrch.
A teraz mám skoro všetko od značky Ryor a som najviac spokojná, je lacná a kvalitu ma soper, aká kupujem si hydr. sera v lekárni, take na troska hyčkania😁

topanocky054
autor
1. júl 2020

@zuzi56 ďakujem Zuzi sa radu. Pozriem si

luba_buba
1. júl 2020

@topanocky054 mne sa pleť jednoznačne zlepšila po čistení s prírodnou kozmetikou Dr. Hauschka - cleansing cream. Každé ráno a večer. Nedám na neho dopustiť. Je drahsi, ale stačí trolinka, vydrží dlho. Ja som výsledky videla už po cca týždni. Ale dokonalú pleť nemám a ani asi mať nebudem. Je to aj genetika a kopec ďalších veci.

topanocky054
autor
1. júl 2020

@luba_buba ďakujem pekne za odpoveď 😊