Dobry den. Chcela by som sa spytat alebo ak by mi niekto vedel poradit nieco na odvodnenie. Neide mi o chudnutie lebo aj zdravo jem a hybem sa ale strasne mam nafuknute brucho a citim sa ako by som zjedla celu kravu. Nema niekto skusenosti s nejakymi tabletkami alebo hoci cim uz som skusala vsetko mozne a nejak nic nepomaha :-/ dakujem za radu
Namuesto odvodnenua skus probiotika, zbysit vlakninu a tekutiny
Ak ti je skoro zo vsetkeho zle, tipla by som to skor na nejaku potravinovu alergiu alebo hit...
Affiline od firmy Just.. Mne pomohol v tehotenstve a aj po len podmienka je vypiť aspoň 4l vody
@mrkvicka060 robili mi aj testy no nic nezistili
Aha a este ma napadlo, ak mas zle drzanie tela, tak mas akoby vypucene brucho, odsleduj si to. Ja mam tiez tento problem a musim sa sustredit na vyrovnany chrbat a celkovo drzanie, vtedy je to ok. Ak sa uvolnim, chrbat sa skruti a brucho mam ako ked som bola tehotna. To posilnenie brusneho a chrbtoveho svalstva by mohlo pomoct
@mrkvicka060 tak pravda drzanie tela nic moc lebo moje prednosti akosi ma tahaju do predu 😀 skusim pozriet nejake tie cviky na to
@majka2086 mne velmi pomohlo pitie caju z praslicky rolnej,prvych par tyzdnov 2x denne,potom 1 x,teraz po dvoch mesiacoch pijem obcas+ plus kazde rano 1 lyzicka lanoveho oleja.
Ja beriem forfeminu tu modru a zatial mi pomaha