Ahojte asi 5 min dozadu som začala strašne silno kašľať. Je to suchý dusivý kašeľ ale čím viac kašlem tak sa mi tvorí aj hlien. Z ničoho nič. Som zdravá z alergie to nie je nič som nejedla na čo som alergická. Vzduch je dobrý sedím pri otvorenom okne. Nechápem z čoho tak zrazu nikdy sa mi to nestalo a netuším čo s tým. Sirup asi nie keď to nie je z choroby či ? 😌
@jarmila2010 zodac mám predpísaný užívať 1x do dňa .. neviem si to vysvetliť doteraz mám záchvat nič nepomáha
aj ja v tomto obdobi beriem zodac..ale drzim doma aj pastilky,co zaberaju na suchy drazdivy kasel..a napr aj florsalmin sprej mi vie pomoct ukludnit kasel...ten pleumolysin nemas?ditustat..ked potrebujes akutne zastavit kasel
@jarmila2010 nemám práve nič také doma .. ah tak skúsim nejak vydržať aspoň do rána ..
..uz ma,len napadaju nejake mentolove zuvacky...pri chorobe na suchy kasel je dobry majorankovy caj s medom..je chutny...ale ci pomoze aj v takomto pripade,to neviem...
@jarmila2010 anticol by som mala niekde mať 😁 ďakujem za pomoc ♥️♥️♥️
Neuraz sa ale co tak korona?
@sunny8 aspon nieco a snad pomozu 😉
nejake antihistaminika..zodac,zyrtec...alebo pleumolysin..kv s kodeinom ti utlmia kasel...