Čo mi pomôže na lámajúce sa nechty?

ajkam
16. máj 2013

Ahojte, dúfam, že neotravujem, chcela som sa spýtať, či neviete, čo by mi mohlo pomôcť na lámajúce sa nechty. Viem, že nechty sa môžu lámať pri nedostatku vápnika, ale dávam si pozor a zjem veľa jedál, v ktorých vápnik je. Takisto jem vitamíny každý deň. Nevedeli by ste mi pomôcť? Zachráni to spevňujúci lak na nechty?

Ďakujem za všetky rady 🙂

cerez
16. máj 2013

@ajkam Neviem či je to isté, ale dcére sa odlupovali nechty. Dávali sme jej b-komplex a každý večer sme urobili olivový zábal na ruky tak na polhoďku. Do dvoch týždňov sa jej pekne zregenerovali.

simi2111
16. máj 2013

Ahoj @ajkam, mne na nechty a vlasy velmi pomohli Pantenol tabletky na vlasy, 60 tabliet stoji asi cca 7 eur, maximalne do desat - je to super na vlasy, nechty pokozku 🙂 a vyborny je aj zabal z olivoveho oleja ako pisala cerez 🙂 a co sa tyka laku - skusala som taku spevnujucu kuru, myslim, ze od Gabriely Salvete alebo tak nejak a ta bola uplne skvela, u nas ju maju v stojednotke drogerii

pingu1
16. máj 2013

@ajkam mne pomaha lak. minimalne sa mi to potom nestiepi

michaelkanr
16. máj 2013

@ajkam dlhodobo uzivat zinok a z kozmetiky-sally hensen, predavaju v dm, ine nekupuj, toto je fantasticka znacka, jednotka v usa. ked mas slabe nechty, nenechavaj ich nenalakovane, lebo su nachylne na poskodenie, su akoby "nahe". stale ich maj nalakovane-priesvitnym vyzivujucim lakom. sally hensen ma lak v zlatej flasticke, ten nechty spevni, su normalne tvrde. takisto nechty len pilnikuj, nikdy nestrihaj, idealny je papierovy pilnik-je setrny k nechtom. ja toto dodrziavam a nechty mam naozaj pekne 😎 ake to je asi jedine 😖

cerez
16. máj 2013

@ajkam Spomenula som si na ženský magazín ako si neraz poškodzujeme sami nechty. Strihať by sa nemali po kúpeli, čo určite veľa z nás robí, lebo sú nechty mäkké. A to je vraj chyba. A tiež ma zaujalo, že sa majú pilníkovať len jedným smerom.

liuba84
16. máj 2013

ahoj, tak mne pomohlo prestať si lakovať nechty,nelakovala som si ich 2 roky, nechty mi krásne spevneli, prestali sa štiepiť a lámať a teraz mi aj rýchlejšie rastú sú pevné a pekné 🙂

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
visage1974
16. máj 2013

toto je dobre a teraz je dobra akcia kupite a jedno mate zadarmo pomaha to http://sk.oriflame.com/products/product-detail....

sissy27
16. máj 2013

@ajkam ako už bolo spomenuté, vitamíny zvnútra, čiže v strave alebo v tabletkách, nezaťažovať nechty zbytočnou chémiou - môže to byť najluxusnejší "vyživujúci a spevňujúci" lak na nechty, stačí si privoňať a vieme na čom sme, acetón a podobné látky určite nie sú výživné a šetrné... a ako ošetrenie odporúčam japonskú manikúru...
netreba zabúdať na to, že kvalita nechtov aj vlasov je do nemalej miery daná aj geneticky a na to sú všetky vitamíny krátke...

janie80
16. máj 2013

Mne pomaha vymocit ich v harmanceku... Alebo namiesto kadejakych kremov pouzit radsej olivovy olej...

24rebeka
3. feb 2014

ahojte, píšete tu o zábale z olivového oleja. je to nejaký špeciálny alebo kuchynský panenský alebo aký? a treba ten zábal nejak upraviť? zohriať olej alebo tak? či len naliať olej do misiek a poloiť tam nechty? ďakujem, som totiž už zúfalá a zinok, selén a b-komplex mi očividne nepo máhajú, prestanem si ich strihať aj keď si ich aj tak skôr pilníkujem a dúfam, že to pomôže... 😖

olivia78
3. feb 2014

@24rebeka. Po rozrezani citronu si kazdy den natieraj nechty, cca po mesiaci by si ich uz mala mat pevnejsie. A na úpravu pouzivaj len pilník. Mne, aj mojim kamaratkam to pomohlo. Dufam aj tebe 🙂 Ja si citronom natieram aj tvar kazdy vecer - potom zmyjem, tiez lakte, päty - mám ich ako malé deti - jemné aj na dotyk, nevysusene.. 🙂

milota164
29. máj 2014

moze to byt aj mykoza aj vtedy sa lamu nechty. Vyskusaj Canespor krem

nutrimas
30. jan 2015

Zvyste prisun selenu, najlepsie v organickej forme: https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...

chanel5
30. jan 2015

Kup si Biotin, po dvoch tyzdnoch uvidis zmenu, mne velmi pomohol.

damedame
30. jan 2015

ako to tu bolo uz pisane, vitaminy, urcite zinok a mozno este magnezium.

ellasofia
28. dec 2015

Ahojte,
ako už bolo spomenuté, vitamíny zvnútra, čiže v strave alebo v tabletkách, nezaťažovať nechty zbytočnou chémiou - môže to byť najluxusnejší "vyživujúci a spevňujúci" lak na nechty, stačí si privoňať a vieme na čom sme, acetón a podobné látky určite nie sú výživné a šetrné... netreba zabúdať na to, že kvalita nechtov aj vlasov je do nemalej miery daná aj geneticky a na to sú všetky vitamíny krátke... môže to byt aj mykóza aj vtedy sa lámu nechty...
www.pedikurasupova.sk

deniart
Odpoveď bola odstránená
Zobraz