Zdravím dievčence, viete mi poradiť niečo na bradavice? Počas tehotenstva sa mi ich urobilo niekoľko pod prsiami, okolo podprsenky, v okolí nohavičiek... nevidno ich ale mne vadia, lebo niektoré sú väčšie a zatrhávam ich... neviem či ich mám ísť odstrániť chirurgicky alebo si kúpiť niečo v lekárni... poraďte 😉
@annamivo porad sa u kožnej, vírastkov, bradavíc je celá škála...kto vie ako vyzeraju tie tvoje? Na bradavice su ako Duofilm, možno su to molusky tak Molusk..ja davam deťom molusky vyberat, je to rýchle a nepaprem sa týždne s nejakymi vodičkami. Bradavice nam vypali dusikom, ale neviem ako to je v týchto citlivých partiách.
Ahoj, tak o tom by som vedela pisat snad litanie. Spravila sa mi prva nevedela som co to je, az kym to nezacalo rast. tak som isla ku koznej, jasne bradavica ok, Co s tym. Vypalovanie. To sa este dalo mala som to na prostredniku v strede prsta. Chodila som asi 8x kym to uplne zmizlo, bolesti, pluzgiere vystrihovanie pluzgierov a tak dookola. Uz som bola pokojna ze sa mi to stratilo. Po case som si nasla maly vyrastok na ukazovaku okolo prsta. Myslela som ze len nejaka zanechtica alebo co, tak zasa ku koznej lebo sa zzvacsovalo. Bola som dva krat vypalit dusikom, vraj uz staci... o mesia som prisla s brdavicou okolo celeho nechta a zasa to iste, vypalovanie, bolesti sto krat avcsie lebo okolo nechta... a pred tyzdnom som objavila na jednej stranke ( kludne mi napis ip a napisem ti na akej) zazrak menom lastovicnik_ bradavicove mazanie + som si kupila na imunitu take sto tabletove balenie hlivy ustricovej. Neviem ci sa mi to sniva ale po troch dnoch uzivania tychto zazrakov mam bradavicu mensiu a mensiu korienky miznu a verim ze to takto pojde dalej a vyplaovat uz nepojdem, ak tak uz len raz maximalne dva krat.... v kazdom pripade chod na kozne, tam ti povedia ci je to bradavica alebo molusky 🙂
Fuuha dievčatá teraz ste mi dali chrobáka ... Pôjdem teda za kožnou čo to je a uvidíme ...
@krassotinka ahoj, prosim ta mohla by si mi dat info o tom lastovicniku? Odkial a co si to objednala? Potrebujem to pre 8.roc.dieta. ma to skarede.
@annamivo otázne je, či sú to naozaj bradavice, alebo nejaké kožné výrastky... u dcéry sa mi na bradavice najviac osvedčila hliva ustricová v tabletkách na podporu imunitu - keďže bradavice sú vírusové ochorenie, rovnako ako herpes. Bez mechanického zásahu zmizli.