Dievčatá 17 marca som objednaná k neurologovi len kojím nemôžem žiadne tabletky skoro. Viete mi prosím poradiť strašne ma boli zo zadu rameno na pravej strane a ta bolesť vystreľuje aj do hlavy. Niečo overené čo mi pomôže . Máte s tým skúsenosť ? Muž mi to aj masiroval no boli to hlavne na dotyk je to presne na tom mieste kde si na obrázku drží ruku. Ďakujem
@paulafabryova pomoct moze https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/elmeta... Ale over si, ci sa moze pri dojceni - skor myslim, ze ano, lebo sa aplikuje iba lokalne. Je volnepredajny.
@lindusss2016 5 mesiacov 😏
@paulafabryova no tak ak kojis po sediacky, tam mas odpoved na pricinu tvojej bolesti. Taky velky cuciak uz zvladne rozne polohy 😁 najdite si nejaku vhodnejsiu pre teba, napr.po leziacky, ale ked ty sedis a drzis ho v rukach, tak sa to mozno nezda, ale je to obrovska zataz na krcnu aj hrudnu chrbticu a na ramena. Ramena vzey, ked si to uvedomis, zasuvaj dozadu a dolu, nie tak dozadu, aby si davala lopatky k sebe, ale naopak aby si tahala lopatky do sirky od seba. Ver mi, mam odkojenych 5 rokov a este pokracujeme a som lektork jogy, na bolesti pohyboveho aparatu treba cvicit a upravit zivotne navyky
@lindusss2016 Ďakujem veľmi pekne 😇 za radu. Masáž aj cvičenie mi to uvoľnilo. Budem v tom pokračovať
@paulafabryova dr.Popov Jirocova mast po Sk Pagastanova. Tych je sice spusta ale od dr.Popova s hnedym vickom je vynikajuca. Je to oskusane na viacerych....
JIROVCOVA v som zabudla a oj d v slove odskusane
@roja01 ďakujem veľmi pekne 🙂
V prvom rade zmenit polohu pri kojeni. Zacni cvicit, najlepsie jogu, ramenami kruzit dozadu, potom upaz ruky a natahuj ich silou od seba, cviky na krcnu chrbticu. Skus aj suche teplo. Ale hlavne si davaj pozor na to kojenie, ake stare je dieta?