Ahoj boli ma krčná chrbtica a kríže. Beriem už dlhodobo Lyricu. Aj od bolesti si dávam flector, ale nič mi tu bolesť nechce utlmiť. Co mam už robiť. Aj cvičím ale nepomáha zatiaľ.
@lucia851 Suché teplo, flector náplaste a hlavne rehabilitácia- masáže.
@megyi1711 A ten Sirdalud Ti pomáha na uvoľnenie svalstva ?
@lucia851 ako ste riešili bolesti musia mat dovod...ako pisala vysse pani tak rgt poprípade kvalitny fyzioterapeut ja mam dlhodobo problémy a chodim na masaze a uz v lete po.par.rokoch som isla. K fyzioterapeutke a.okrem inych mam bolel krk nik s tym nespravil ani lieky ani rehabka az fyzioterapeutka a to som nakoniec mala vykruteny stavec....takže určite ist s tym smerom aj ked stoji to nemale penaze
@laurika999 ano pomaha, ked si dam za pol hodku citim úľavu... Mna velmi bolieva krčná, mam aj vysunutu platnicku, kúpila som si teraz milgama N pocula som ze je to dobre tak skusam
Rehabilitacie, cvičenie, masáže, plávanie... Spravne sedenie/nesedenie, skola chrbta. Ak ide o zápal tak lieky. Pripadne riadne vysetrit dovod bolesti a podla toho sa zariadiť.
Ja napr vôbec žiadne uvoľňovacie lieky nemozem.to mam odsledovane 😂
@lucia851 masáže aspoň 5 x a potom len cvičiť a cvičiť s fyzioterapeutom.Ja som sa teraz do toho pustila zistil mi spadnutu klenbu, skrátené svaly, no všetko zle:(bloky na krčnej chrbtici..od bolesti Ti pomôže liek na chvíľu treba ísť k neurologicke spraviť MRI či RTG nemáš výrastky, vysunuté platničky, zlé držanie tela...ty máš aj nadváhu...a potom len cvičiť pokým to naozaj nie sú vytecene platničky.Ja som sa denne budila s bolavymi ramenami, tlaky do hlavy...po mesiaci je to veľká úľava a dlhá cesta predomnou
@simca06022011 uspavaju Ta tie lieky?
@luccija nie vôbec (po poslednom som dokonca nespala celu noc😂) , ale bolesti a problémy mam väčšie, mam hypermobilne klby, cize este ak sa mi svaly, šľachy a co ja viem co pouvolnuje, tak je zle
@megyi1711 Ja mám tiež problém práve z krčnou chrbticou. V minulosti som aj tú Milgammu N užívala a pomohla.
@simca06022011 aj ja som hypermobilna jeden ortopéd mi povedal, že som mohla byť dobra akvabela, alebo gymnastka🙂ja si zase dám Guajacuran raz za pol roka a prespala by som den
@luccija no a teraz by si už ani nechodila 😉 ja som na gymnastiku chodila a prave ortoped mi povedal, ze to mi este zhoršilo stav 🤷🏻♀️
ci si to tym cvicenim nahodou nezhorsujes. ak mas taketo problemy, skor by som skusala chrbat tak nezatazovat, obcas ho pekne prehriat. ja ked som mavala problemy sice z ineho sudka, ale mne lekar odporucil revitanerv. on pomaha pri viacerych tazkostiach a aj pri bolestiach chrbtice, prave kvoli tomu ze obsahuje kyselinu alfa-lipoovu. doktor mi povedal, ze je dobra pri takychto bolestiach.
@timetotime cvičením si to nezhorsujem práveže sa mi uľaví a užívam milgamu n
tak aspon ze to, ak su take cviky co ti pomozu ulavit od bolesti, lebo teda niekedy je to aj tak, ze najlepsie sa ani nehybat 🙂 dobre je ale, ked clovek takto natrafi aj na doplnky, ktore pomahaju, lebo inak si to neviem predstavit.
@lucia851 Mne pomohla rehabilitácia.