Ahojte,
v piatok som sa zobudila na mierny kŕč v ľavej ruke, následne som mala mierne trasenie tela a hnačku. Hnackovala som v ten deň ešte dvakrát. Potom v sobotu ráno som sa zobudila na chrbte (na ňom som aj zaspala) po necelých dvoch hodinách a mala som teplú pokožku so spotenými chodidlami a rukami. Potom ma začali boliet obe nohy, podobalo sa to bolesti ako keď rastiete a vás bolia kolená. Následne ma mierne bolela iba pravá noha od kolena ku rozkroku. Po spánku ma bolesť prešla. V ten večer som zjedla banan a ryžu s kuracím mäsom. Ako som dojedla tak som musela ísť na záchod a v tom som dostala aj menzes.
V noci som nespala, keďže mám prehodeny režim kvôli tomuto (spím poobede) a zjedla som jednu misku čipsov (čo bola asi chyba). Okolo ôsmej som išla spat, lenže nevedela som zaspať, kedze som mala typu bolest na pravej strane podbruška, tak po dvoch hodinách som išla na záchod a ako som sa vyprázdnila, tak ma hneď rozboleli kríže (nikdy ma ešte takto neboleli) a trochu brucho. Skúsila som si dať teraz banán. A ešte mám taký tlak na nose.
Už neviem čo robiť. Neviem či to môže byť kvôli tomu menzesu alebo niečo iné je za tým. Mali ste niektorá niečo podobné?
Zajtra ráno skúsim ísť k doktorke, ak nebudem mať bolesti.
Ďakujem.
Ďakujem.
@nesashy tam mas mozno nejaku crevnu cirozu ci rozhadzany crevny mikrobion a nie ze by si drzala dietu ( naco kuracie maso?) suchare, ryza tekutiny cierny caj a cipsami si to pokazila uplne, do toho menstruacia typicke bolesti ktore popisujes
Daj si magnezium, probiotika a trosku podietuj
@nesashy u niekoho sa napríklad aj covid môže prejaviť hnačkami
Hnačka, bolesti nôh až do rozkroku, bolesti podbruška aj krížov môžu mať súvis s menštruáciou.
Ten zvyšok si sa veľmi sledovala.
Ked mam menzes, tak chodim na velku aj 5x za den. Potraviny a doplnky stravy s chlorofilom su velmi napomocne. Ak nie ste zvyknuta, tak urcite potom prirodne caje. Ak vam to bude pretrvavat este 2 dni po menzese, skocte k lekarke. Zelenina s chlorofilom: zeleny jacmen susena stava s prasku (napr. bewit al. to iste ale drahsie green ways), moringa, brokolica (mrazena je lepsia, nemala by mat plesne), kapusta klasicka a kel (varene), rimsky salat, tmavozelene a dofialova salaty. Bylinky na podporu travenia. Drzte sa zazady, jedlo jedze az ked vam pretravilo predchadzajuce jedlo. Banan a ovocie sa rata ako jedlo. Odkedy uzivam zeleny jacmen, pri menzese ma nebolia krize.