Čo mám toto na nohe?

anonyy
29. máj 2015

Ahojťe neviem či to sem patrí ale chcem sa spýtať a na facebooku v tých skupinách sa nechcem pýatať lebo sa tam nájdu arogantní ludia:
Tak k Veci:Dodržiavam hygienu ako my všetci normálni ludia sprchujem sa každý den alebo každý druhy den a dnes som sa sprchovala
tiež a všimla som si až dneska že na nohe také čierne koliečko respektivne na paťe pridám aj fotografiu . A neviem čo to je trošku ma to vydesilo
ale nemám teraz ísť ako ku kožnej lebo je víkend pravdaže...A tak momentálne mám aj menštruaciuu a sprchujem sa tiež v tedy častejšie lebo aj ked si človek mení
tampony ako sa maju ale tak hygienu treba dodržiavať ..... Lenže neviem či to može byť aj s toho že mám problémy zo zubami ale ked som bola menšia tak zo zdravotnich dovodov ale s tymi zdravotnimi dvodmi som už dobre dávno a zuby si davám do poriadku po troche a že vlastne citím že mi opuchuje trochu líco tak pojdem aj ku zubaroví s tým....Len prosím vás o radu pripojim vám aj fotografiu čo sa mi spravilo na nohe na pate s čím to može súvisieť že sa mi to tam vytvorilo ak sa vám niečo také vyhodilo na nohe a skúšala či to pojde vlastne dole či to nie je iba taka koža ale vobec to nejde dole je to tam také a dost mi to tam prekaža ale prekaža mi to s toho dovodu že neviem čo to je s čoho sa to mohlo vyhodiť poradte mi niekdo ak máťe skúsentosti dakujem velmi ,velmi moc za rady vopred pripajam fotografiu

tova
30. máj 2015

je to cisto ohranicene, nema to rozne farby, neni to zapalene, vydute, atd.... nic vazne to nebude. najpravdepodobnejsie pricviknute.... pockaj kym pojdes k dr. http://www.skindiseaseremedies.com/wp-content/u... pricviknuty prst

janinah
30. máj 2015

vyzerá to ako krvná zrazeninka pod kožou,nerieš,počkaj

charllotte
30. máj 2015

aj ja som take mala na pate, nic ...samo zmizlo 😉

cuceravalucy
30. máj 2015

presne tak "slivka" 🙂