Dievčatá takýto mam tlak, čo robiť. Lieky neberiem. 185/119/101
Som v Rakúsku, vzala som si dedovu tabletku na tlk
A diazepam a magnézium
Po hodine 159/109
Už mi klesol na 138/86/80
@himedzi pre budúcnosť isto by som si nedala niekoho tbl, môže dobre uškodiť. Takýto TK určite treba riešiť, smer obvodný a ten už pošle ďalej. magnézium by som brala 500 aj 2x denne. Treba si pravidelne merať,budú sa NATO pýtať. A podľa popisovanych dlhodobejších problémoch bude zrejme problém s tlakom už dlhší čas.
Pri takom tlaku bude treba brať lieky pravidelne a dávať kontrolovať lekárke, či treba silnejšie alebo slabšie.
@himedzi neblázni a choď k lekárovi, ja som mala tlak 210/100 a hneď ma brala RZP a cudzie lieky na tlak sú tiež nebezpečné lebo mne najskôr nasadili jedny Prestarium, chvíľu bolo super a potom hrozne zle, dostala som nežiadúce účinky a až tretie mi začali zaberať a bolo dobre.
ahoj..ako poriešila si ten tlak ?
@himedzi ahoj, to petržlenové víno to si kde zohnala? A robí ti to dobre na tlak?
@lagunka0000 800 ročný recept mnisky Hildegarde. Áno výborne
@himedzi daj link kde to zohnať
Prosím ťa neužívaj žiadne blbosti od hildegardy. Normálne sa lieč, potrebuješ liečbu na tlak, vylúčiť sol, vylúčiť minerálky. Ak si obezna,tak schudnúť a zdravá životospráva. Vylucit stres-ak sa da.
@himedzi magnezium nemas doma? Aspon 2 si daj. Neviem ako sa cítiš alebo aky je tvoj zdravotný stav ale toto je veľmi vysoky.