Čo mám jesť, aby som pribrala?

anjika44
22. dec 2020

ri 170cm vážim len 49kg, ako mám pribrať, keď niektoré potraviny - napríklad chlieb - sa mi ťažko prehltajú a krémové zákusky mi nechutia? Mám jesť veľa orechov, piť nutridrink či ako?

karhu
22. dec 2020

@anjika44 odporucam sa na zaciatok poradit s lekarom..ale nutridrink nie je zly napad, 2x denne pocas 30dni moze pomoct..skus aj B12, alebo Bkomplex, zvysuju chut do jedla..mozno trochu sportu nech zdravo vyhladnes a mas väcsiu chut do jedla, nemusis do seba pchat len pecivo a kolace..ryza, cestoviny..ovocie a zelenina podla tvojej chuti bude lepsia volba, jest menej a casto..pomaly sa rozjest..🥗

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leuchtturm
22. dec 2020

hladas problemy tam, kde nie su...

miadi
22. dec 2020

Ty si dospela osoba? Mas nejaky zdravotny problem nieco s krkom? Toto som este nepočula ze chleba sa tažko prehlta .. pribrat mozes z hocicoho kalorickeho .

anjika44
autor
22. dec 2020

@miadi ano, mám rakovinu pluc nefajčiarka

miadi
22. dec 2020

@anjika44 to mi je luto. A co mlieko? Syr Skus zdrave kaloricke veci

skarli
23. dec 2020

Oreo čokoládu a čipsy 🙈😂

jankapepe
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
asia83
23. dec 2020

@skarli 👍

luciannka83
23. dec 2020

Musis viacej jest. Idealne komplexne sacharidy a bielkoviny. Ale, minule som citala na nejakom fore, ze jedna pani odporucala na priberanie klasicke dojcenecke mlieko. Napr sunar. Ze ona ho pula, ked potrebovsla pribrat.

anonym_girl123
31. dec 2020

Ja som mala taký problém tiež asi pred 2 rokmi- odporúčam že by si to mohla zapíjať vodou

aylinn
31. dec 2020

Kozie mlieko

anjika44
autor
2. jan 2021

@aylinn dávam si aj kozi syr, aj jogurt