ri 170cm vážim len 49kg, ako mám pribrať, keď niektoré potraviny - napríklad chlieb - sa mi ťažko prehltajú a krémové zákusky mi nechutia? Mám jesť veľa orechov, piť nutridrink či ako?
hladas problemy tam, kde nie su...
Ty si dospela osoba? Mas nejaky zdravotny problem nieco s krkom? Toto som este nepočula ze chleba sa tažko prehlta .. pribrat mozes z hocicoho kalorickeho .
Oreo čokoládu a čipsy 🙈😂
Musis viacej jest. Idealne komplexne sacharidy a bielkoviny. Ale, minule som citala na nejakom fore, ze jedna pani odporucala na priberanie klasicke dojcenecke mlieko. Napr sunar. Ze ona ho pula, ked potrebovsla pribrat.
Ja som mala taký problém tiež asi pred 2 rokmi- odporúčam že by si to mohla zapíjať vodou
Kozie mlieko
@anjika44 odporucam sa na zaciatok poradit s lekarom..ale nutridrink nie je zly napad, 2x denne pocas 30dni moze pomoct..skus aj B12, alebo Bkomplex, zvysuju chut do jedla..mozno trochu sportu nech zdravo vyhladnes a mas väcsiu chut do jedla, nemusis do seba pchat len pecivo a kolace..ryza, cestoviny..ovocie a zelenina podla tvojej chuti bude lepsia volba, jest menej a casto..pomaly sa rozjest..🥗