Ahojte žienky. Neviete čo je toto? Objavilo sa mi to na rebrách a vôbec netuším prečo. Úplne bez žiadnych príznakov. Proste len tak samé od seba a v priebehu jedného dňa asi.
Vyzerá to ako popálenina, ale nemá to byt odkiaľ. Ani to nesvrbí, neštípe. Je to také zvláštne. Samozrejme že s tým pôjdem ku kožnej ale predtým chcem vedieť, či s tým má niekto skúsenosti.Kožu som mala vždy jemnú a hladkú.
PS: podprsenky nenosím, a je to nad bruchom a pod rebrami.
Ja som mala take pravidelné kruhy s ohraničením zo silného pracieho prášku. Doktor mi dal na to masť, lebo sa mi to zvačšovalo a zmenila som prášok za menej agresívny. Od vtedy mám pokoj. No z tej fotky si nie som istá či je to ono, len ma to napadlo keď som to videla.
@guliver19 Neviem či si doktor, ale ako kožná pleseň to absolútne nevyzerá a čajovníkový olej si môže dať natierať akurát tak na prdel, lebo to nie je na kožnú pleseň absolútne dobre ani vhodne, tak ako na väčšinu kožných ochorení. Mne Nikdy na nič nepomohol.
@stanulienkat no ja som presne takúto pleseň mala, pomohol mi na to canespor krém, po pár dňoch bola fuč
ked si si neni ista, tak si zabehni k lekarovi. ja som mala daco podobneho zakazdym sa mi to spravilo po kupani sa niekde na plavarni alebo v bazene
@stanulienkat cajovnikovy olej ma praveze protiplesnove ucinky a velakrat mi pomohol
@misel714 Ahoj, aj ja som to mala na chrbte. Bola som aj u kožnej, ale kým mi dala termín, už to bolo na ústupe. Medzi tým som si každý deň dezinfikovala kyselinou salycylovou v liehu - zarobia ti v dobrej lekárni. Potierala krémom Canesten, ten je tiež bez predpisu. Poctivo ráno a večer. Lekárka mi presne to isté doporučila. Nie je to prenosné. Nikdy som to nemala, brala som hormóny, tak to bolo spúšťačom. Už mám kožu peknú.
@gelifil ano,ale skor len preventivne. Mne osobne cajovnik nikdy na nic nepomohol.
@misel714 Ahoj, čo to prosím nakoniec bolo? Presne také sa urobili dcére na bruchu. A čím ste natierali? Ďakujem
Vyzerá to ako kožná pleseň. Candibene sprej by mal zabrať, alebo potieranie cajovnikovy olejom este lepšie.