Vyhodil sa mi asi pred týždňom na ruke z večera do rána. Nijako sa nemení, na dotyk je úplne rovnaký ako zbytok kože, nevyčnieva, nie je drsný, suchy, nesvrbi. Proste len fľak. Nemenila som prášok, mydlo, kozmetiku ani jedlo myslím, ze som nejedla žiadne iné ako obvykle.
Nikdy som nemala žiadnu alergiu ani exem.
mne to pride ako modrina
podľa mňa Tiež je to modrina. Nemusí to automaticky bolieť, pod kožou ti praskla nejaká cievka a urobil sa ti krvný výron. Uvidíš, ciTi to do troch týždňoch zmizne.
Mna napadlo ci si nemala kliesta....vyzera to trochu inak,ale pre istotu.....
@77daniela77 neviem o žiadnom, teoreticky som mohla, chodíme často k vode aj do lesa 😳 idem to vygooglit ako to vyzerá
Dobrý deň, pripojím sa k tejto diskusii.
Zistili ste čím to bolo? Ja mám podobnú skvrtnu už mesiac, obvodná mi nasadila kortikoidovu masť ale žiadna zmena po dvoch týždňoch.
Zobrala mi krv kvôli borelióze ale na výsledky ešte čakám, podľa krvného obrazu to však na boreliozou nevyzerá....jediná zvýšená hodnota ukazuje na alergiu.
Za prípadnú odpoveď ďakujem.
@chilliseasalt dobrý deň, tiez mi robili na boreliozu a nepotvrdila sa, jedine co mi kozna na to dala nejake masticky, ze je to nejaka reakcia na rastlinu typu petrzlenu, ze obsahuju nejake latky. Ale netusim coho som sa chytila.
@christy_ ďakujem pekne za odpoveď, aspoň môžem byť kludnejsia 🙂
@chilliseasalt Nie je zaco, tiez uz som si prikladala zem na hrud, ze pecen, melanom a neviem co 😀😀😀
Hmmm zaujimave, ako to by a vobec nenapadlo, ze by to mohla byt takato reakcia. No ale aspon, ze to nie je nic nebezpecneho
Ahojte. Ja som dnes zbadala na dcerkinej ruke tiež fľak. Vyzerá to ako modrina ale tvrdí že to už ma dlhšie a že ju to ani neboli ani nič. 🤷🏻♀️ Mala ma 7 rokov. Netrhá ani burinu nič 😕 Berie lieky na asthmu( kortikoidy) berie lieky na reflux a je na imunomodulancii od narodenia. Pečeňové testy máva zle ale vždy sa to preliecuje. Čo to môže byt?
Dobrý deň, aj mňa by veľmi zaujímalo, čo to je, ak niekomu zistili... ďakujem.
Ahojte pripájam sa aj ja. Viete čo to je?
@nikpa mozno si sa popalila a ani nevies. Alebo nejake farbivo.