najde sa tu niekto kto ma podobne bolesti????v noci alebo rano ,ci cez den ma chyti bolest od brucha ,ku maternici a az dole a potom ma zacne boliet konecnik ,nemozem si sadnut ani chodit iba sa plazit postvornozky.vatsinou to pride 14 den po menstruacii a ako keby ma nozom rezali.robili mi testy na rakovinu,vytery a vsetko ostatne,ale vsetko je negativne a nevedia co to je...potratila som a aj pocas tehotenstva som mala tie bolesti.je riskantne porodit prirodzenou cestou.da sa objednat cisarsky?ci to urci lekar.....toto sa stalo v zahranici a budem zvedava ci nasi domaci lekari zistia preco....stalo sa to uz niekomu z vas?poradne uz neviem co mam s tou bolestou robit ci ako to utlmit
@el144 ja som mala presne tieto bolesti a aj v tom čase cyklu ako Ty zhruba. Šla som na gastroenterológiu presvedčená o tých hemoroidoch alebo voľačom ešte horšom...z tej ambulancie ma poslal dr rovno na gynekológiu, vyšetrili ma, zistili cystu, potom po operácii sa to upresnilo. Endometriózna cysta...bola prirastená k hrubému črevu, preto tie bolesti. Skús si dať urobiť sono u gynekológa, čo najskôr.
@el144 takato bolest moze byt sposobena hemoroidmi. Tie sa nemusia navonok viditelne prejavovat, ale mozu sposobovat bolest.