ahoj,, poradíte mi prosím nejaký overený prípravok na vlasy konkretne potrebujem na rozčesanie mam pantene masky ešte nejake sprejiky od schwarzkopf, ale aj tak to nejde:((šampón používam head and scholders (iný nemôžem)
no aj denes som to musela nechaťlen tak bez rozčesania, aby som si ich všetky nevytrhala🙂
vlasy mam rovne dlhé zafarbé... nie moc huste tak pomenej🙂 no aj tak si neviem dať s nimi rady!
dakujem za každy tip 😉
skus si dat po sampone, kondicioner vysusit len trochu uterak a polovlhke sa snazit riedkym hrebenom rozcesat, ....a rozcesavat postupne od spodu k vrchu...ja mam vlasy dlhe, huste a vlnite a robim to tak a ide to bez problemov, ked ale necham vlasy vysusit tak s nimi nehnem...
ja som mamke kupila ionizacnu kefu a nevie si ju vynachvalit ;o) odkedy ju pouziva, tak sa jej vlasy nechlpia a nelietaju ;o)
výborný nezmývateľný kondicionér je z Avonu - Advance Techniques daily shine /zelený obal/ - je perfektný, ak Ti samozrejme sadne... a nezmýva sa, takže na rozčesávanie priam ideálny...
Hovorím Ti to z pohaľadu zákazníka, nie predajcu Avonu, nech si niekto nemyslí že im robím reklamu... táto je zadara... len je fakt dobrý...
ja pouzivam stále sprej na rozcesavanie vlasov od firmy Avon a je super pouzivam ho stale
@majuska0407 v mojom fotoalbume "denne momentky, vselico..." mam kefu na rozcesavanie presne takych vlasov ako mas ty. Je jedno aku znacku kupis, ide o to aby mala okolo kazdeho zubu este stetiny. Na rozcesavanie je najlepsi pripravok co ma konzistenciu balzamu a nezmyva sa. Tiez je v podstate jedno aku znacku, pretoze dobre rozcesavanie umoznuje jedna zlozka tychto pripravkov a tu tam kazda firma dava rovnaku...vyber co je lahkej konzistencie a dobre ti vonia ;)
ja mam vlasy az skoro po zadok a mne jedine pomaha poriadne dokladne rozcesavanie po pramienkoch a trva to dost dlho,kym si tie vlasy naozaj dokladne rozcesem.Pouzivam sprej ( Johnsons No More Tangles ) ale neviem ci sa da kupit aj na Slovensku.
Kefa na vlasy z DM zo štetín z diviaka. Od kedy ju máme malá mi neplače. Krásne rozčeše mokré aj suché vlasy. Ja nemôžem používať kondicionér, tak je to pre mňa vykupenie.
dcérka má dlhé husté vlasy a poviem ti, keby som toto objavila skôr, nemusela toľko trpieť pri rozčesávaní
vlasy jej to krásne zahladilo, a ako skoro 11 ročná si ch konečne bez bolesti rozčeše aj sama...už som neverila, že pomôže aj niečo iné ako vlasy ostrihať na krátko
kúpila som jej toto serum - stojí nejaké 3€ + šampon z tej istej sady a je to paráda
http://candyliciouscat.wordpress.com/2010/04/06...
vyskusala som vela kondicionerov, ale najlepsi sa mi zda Tesco, taky biely obal ma ako pantene. Lacny, krasne vonia a ucinny. Predtym som pouzivala garnier taku krabicku srobovaciu, na 4x som ho minula, ale nebol tak ucinny, aj ine znacky som mala, no skoncila som na tomto.
vyskúšaj kefu "tangle teezer" (daj do vyhľadávača a určite ti vyskočí ako vyzerá a kde sa dá kupiť). mne rozčeše aj mokré vlasy aj bez nejakého špeci prípravku a hlavne bez kmásania a bolesti - s občajným hrebeňom sa to nedá porovnať - a to nie som bohvieaká vlasatica 😀
Tak u nás sa osvedčil šampón Dove a rovnakej značky aj samotný kondicionér a po umytí do mokrých vlasov nastriekať regeneračný expres balzám Gliss kur - čierny. Krásne sa vlasy rozčesávajú. Ja s tým celkovo nemám problém, ale dcérka má husté rovné vlasy, ktoré sa dali učesať len do jednej tretiny hlavy. Potom to bolo len o škriekaní a ťahaní.
ja mám vlasy dlhé pod zadok a jediné čo mi pomáha na rozčesanie je gliss kur sprej, je to taký balzám, ktorý sa dá používať aj na mokré, aj na suché vlasy 😉
necitala som ostatne prispevky- ja pouzivam - sampon bez kond., gliss kur- sprej, loreal elsev- olej- na spodnu polovcicu vlasov - ten robi zazraky- vlasy vobec nie su mastne-lebo sa to dava na konce- asi 15 cm od koncov na tu dlzku- ked porovnam kym som olej nemala pri rozcesavani sa mi vytrhlo, zlomilo a vypadlo 3-4 x tolko vlasom ako teraz... s olejom - je to uplne minimum- odporucam velmi.
Loreal elsev 5 pouzivam aj ja ... je uz velky rozdiel v samponoch ake pouzivas.
Na rozčesávanie mam kefu ...trvá mi to cez 5 minut vzdy ked si rozcesávam. A taktiez si na konce davam glisskur .... a fenujem si ich uz 15rokov a stále este vlasy mam 😀
Tiez používam na rozcesavanie olej, ktorý nanesiem po vysuseni uterakom po celej dlzke a kt. sa nezmyva. Značiek je určite viac, ja používam zo série loreal professionnel. Stačí malé množstvo, vydrží velmi dlho.
skus brezovu vodu alebo kondicioner nejaky mne to pomahalo