Čo je najlepšie na privolanie menštruácie?

anonymka007
6. aug 2019

Ahojte, prosim vás čo zaručene účinné by ste mi poradili na privolanie menštruacie ? Potrebujem ju dostať čo najskor keďže v nedeľu už mám plány na tyžden a samozrejme tam to mať ani nemôžem tak to tam nechcem dostať !! Prosím vas čo mi zaručene pomôže ? Najlepšie keby ju dostanem dnes a približne do nedele by skončila
Máte prosim vas učinne rady ako ?
Vopred všetkym ďakujem

iwuskapoh
6. aug 2019

Ja tiež mi som potrebovala keď že sa chystám ísť na laparaskopiu a tiež objednať som sa ešte nebola lebo nesom som nemala ms mešká mi už mesiac

eri444
6. aug 2019

@anonymka007 mne zaručene pomáha pohár červeného vína ale každá žena to má inak.

gabika0825
6. aug 2019

No tak to sú blbosti, rady ako víno - na dostanie menzesu skor, alebo citrón na oddialenie... Sama som sa to pýtala gyn a povedala že to je blbosť. Jedine lekár ti môže pomôcť vyvolať skôr menzes. Ale to pochybujem že ti pichne vyvolávačku kvoli tomu že ty nechceš na dovolenke dostať menzes. Však to by sa ti celý cyklus rozhádzal. A kvoli týždnu? Ak sa ideš kúpať tak si kúp tampóny a môzeš ísť aj s menzesom plávať. Na bolesť si zober tabletky a nevymýšlaj...

monkabohdalova
6. aug 2019

@gabika0825 tak mne na oddialenie citrón funguje 100 % aj keby som nechcela .. každá žena má iné telo

anna_maria1
6. aug 2019

A na mna zase funguje vino! Mozno to je len placebo efekt ale je zaujimave, ze ked si dam vino a mam dost napriklad o dva dni tak dostanem skor. Aj ja mam taky nazor, ze kazde telo je ine a treba len vyskusat, co funguje

blanblan
6. aug 2019

@monkabohdalova prosim ta a akym sposobom ti to funguje, lebo napr. co zeny co piju kazdy den caj alebo vodu s citronom alebo pohar vina? A o kolko ti to oddiali?

pininka1
6. aug 2019

Mne niekedy pomáha poriadny sex, niekedy žiaľ ani to nie. Víno mi nerobí nič. Aj ja teraz čakám už vyše týždňa, viem že tehotná byť nemôžem a presne o týždeň ideme na dovolenku. Ma porazí ak dostanem tak že budem mať až tam. Rok čo rok sa mi to takto v lete posunie.

misellka_23
6. aug 2019

Červené víno, pohyb, napr. prechádzka alebo bicykel... a kvalitný sex, orgazmus... Ja keď skombinujem všetko v jeden deň, do rána zaručene príde ... 🙂
SAMOZREJME KAŽDÉ TELO JE INÉ, TO ČO PLATÍ NA MŇA, NA TEBA NEMUSÍ...

misellka_23
6. aug 2019

@blanblan Inak aj mne citrón oddiali.🍋 Ale to ozaj musím vypiť dva-tri dni po sebe aspoň po liter poriadne citrónovej vody.🍋💧

karolin55
6. aug 2019

Horúca vaňa a červené víno

monkabohdalova
6. aug 2019

@blanblan mne stačí keď napr. pijem dva dni po sebe vodu s citronom a už mi to týždeň mešká

eru331
7. aug 2019

Ako takto na rýchlo neviem či by ti aj niečo zabralo, len sa podľa mňa modliť?

iwuskapoh
7. aug 2019

Ja pijem alchemilkovy čas a mám menstruacn bolesti ale má nikde :D