Ahojte baby. Chcela by som sa vás opýtať, čo je dobré na kruhy pod očami? Mam stále unavené oči, aj keď v spím, kruhy a aj taku vodorovné čiarku pod očami na oboch stranách, vyzerám ako stále unavena, aj nevyspata. Popravde sa tak aj cítim..
Ale keby to není aspoň tak vidieť na mne. Co na to zaberá? Nejaký krém, alebo zábaly, alebo masky, prosím poraďte. Ďakujem pekne 🍀
@anulienka127 pitný režim, vitamín E, zinok, selen, sérum niod fecc, hydratačný očný krém, náplaste príležitostne... Všetko dokopy, a aj tak som nedosiahla úplne odstránenie... Chystám sa na kyselinu hyaluronovou
@kuriatkocervene a ta "estetická lekárka" ti tam pichla co??
@kuriatkocervene Ahoj, rozmýšľam tiež o mezoterapii a chcela by som sa opýtať či to bola jednorázová záležitosť alebo si musela absolvovať viacero sedení? Ďakujem za odpoveď 🙂
@alakom bola som asi 4x dokopy, na druhýkrát mi to úplne pomohlo, kruhy úplne zmizli. Teraz som bola znova u inej lekárky s tým, ale už mi to až tak nepomohlo ... chodí sa väčšinou 2x po sebe s cca 2 mesačným odstupom
@kuriatkocervene ahoj môžem poprosiť info o mezoterapii
@anulienka127 ja som si dala odstrániť kruhy pod očami, tuším mezoterapia sa to volá, u estetickej lekárky. S výsledkom som bola 100 % spokojná, vydrží mi to cca tak 2 roky.
Žiadne krémiky, masky a pod. mi na to nepomohli ...
Niektoré ženy si tam dávajú pichať aj kys. hyal., ale mne to lekárka neodporučila, lebo vraj potom zostávajú hrčky pod okom.