Ahojte, mozem dat synovi po reakcii na liek xyzal - fenistil?
Dlhodobo uzival aerius ma vela alergii na pele, ale aj potraviny. Ale mali sme pocit, ze to uz nezabera. Dnes som mu dala 2.5ml xyzalu, doktorka mu ho predpisala. Ale este sa mu to zhorsilo, od rana mal cervene oci, ale po xyzale mal aj zihlavku miernu na licach.
Zatiaľ som sa mu neodvazila dat nic ine.
Ci sa to vlastne moze kombinovat, ked oboje je antihistaminikum.
Od zajtra nabehneme zas na Aerius - na ten nemal aspon taketo reakcie po uziti.
@renka100 este som o tom nepocula mozno vyskusam - aerius bol uplne super 2 roky bral maly, ale netusim co sa deje tento april teraz... on ho uzival vkuse aj cez zimu kvoli alergii na potraviny. A ten xyzal sa mi hned nezdal ked som citala tir vedlajsie ucinky a dala som len 2.5ml a zle hned.
@ema22270 ja by som pri tolkych alergiach co ma na synovi homeopatika neskusala, je to velky risk
A homeopatia je blud
Volajte dr, musi to mat v zaznamoch, ze xyzal netoleruje, usmerni vas co dalej
@jane1987
@taktotedanie
Damy, prepacte ale vy skutocne netusite ako funguje homeopatia a ako sa nou lieci…
@renka100 nevadi, hlavne ze vy sa v tom vyznate to staci
Pekny den prajem
Co sa tyka tychto homeopatie, mne by to ani nevadilo, ale v sezone mu dat to, na co je alergicky, aj ked az v auguste, by bola pre neho cista katastrofa, lebo ho strasne srvbia oci, ma ich cele cervene. A toto keby som mu dala, tak neviem neviem ci by som mu epi pero nemusela davat.
Nasa doktorka mu chcela dat sirup - z alergenov ale v zime- ale sama povedala, ze ambroziu ani dospeli nenesu dobre, nieto este deti. Tak ja len tolko k tomu. ...
Ide o to, ci je to naozaj reakcia na Xyzal alebo na nieco ine a Xyzal to nestihol uplne stiahnut, lebo ho uzil len raz. Bohuzial pri plne rozbehnutej alergii moze trvat niekolko dni, nez lieky zaberu a clovek sa spamata zo silnej alergie. Kazdopadne dalsie antihistaminikum by som nedavala do dalsieho dna, lebo to viac uskodi nez pomoze.