Co dať doktorovi ako poďakovanie?

10. jún 2020

Čo by ste odporučili ako poďakovanie pre doktora a starostlivosť

karhu
10. jún 2020

dnes, ked sa aj na cokoladu pozera ako na uplatok, radim kvety, blahozelanie s dakovanim, dajte mu zahrat do radia ci nechajte pozitivne hodnotenie na lekar.sk

syslik81
10. jún 2020

nic-akykolvek darcek je uplatok ...

gemerka17
10. jún 2020

Najlepšie čo môžeš urobiť je nechať pozitívne hodnotenie na lekár.sk , nič iné by som nedávala/nenosila. Pekná recenzia s dobrou gramatikou a stylistikou viet stačí. Poteší aj lekára (ak si to občas pozrie) aj ostatných pacientov, keď budú vedieť že sú v dobrých rukách.

danielahamar
10. jún 2020

Daj poslať kvety donaskovou službou a daj tam napísať ďakujeme, není meno, nie je dokaz😁

hindakus
10. jún 2020

Tak to nechápem, priniest čokoládu alebo víno je bežné a keď to človek donesie až na kontrolu, keď už lekár svoju prácu odviedol, je to čiste podakovanie a nie uplatok. Este sa mi nestalo, ze by lekar darcek odmietol a uprimne starsia babka by sa aj urazila, ked trepe k lekarovi domacu zavareninu alebo kolac, keby si to lekar nevzal.

emuska72
10. jún 2020

To na Slovensku toto ešte fakt funguje? 😳😳😳😂

barborav
10. jún 2020

Fľašu rumu. Koňaku.... niečo take. Nerieš komentáre že na čo, chápem ta.

eriksonka1234
10. jún 2020

Ja som dala vyrobiť dcerinej doktorke, ktorá nám ju doslova zachránila, drevenú dozu na čaj, s nápisom najlepšej pani doktorke ďakuje Sabinka. A tam sme na ukladali také špeciálne čaje. Myslím, že to pani doktorka poňala tak, ako sme to cítili. Nie ako úplatok, ale ako nesmiernu vďačnosť a bola to len naozaj milé poďakovanie

ave17
10. jún 2020

Ja som dala gynekológovi po úspešnom tehotenstve anjelika dievčatko, áno viem gýč (doteraz ho ma výstaveného v ambulancii) a fľašu kvalitného koňaku... Nečakal to, ale potešilo ho to.. To bolo to najmenej, za to, ako sa o nás pekne staral, aj keď je to jeho práca, je totižto rozdiel lekár a lekár.... 🙂

autor
10. jún 2020

@danielahamar je to chlap kvety asi nie

jaass
10. jún 2020

aký doktor, v čom ti pomohol, rozpíš 🙂

autor
10. jún 2020

@jaass ortoped, 6x ma uz operoval ale uz sa odstahoval kus dalje no aj tak ma prijal ako pacientku

jaass
10. jún 2020

ja by som kúpila nejake drahé originál pravé pralinky 🙂 ale to je moj nazor 🙂

hastrmistr
10. jún 2020

@danielahamar kvety niesu uplatok,ako jedine na celom svete.tak meno aj adresu s tc kludne na listok napisat

adamadent
10. jún 2020

nieco co sa da zjest/ vypit... ziadna vystavka.

bara_borka
10. jún 2020

ked niekomu niekto dava nieco za ucelom podakovania a neocakava za to protisluzbu, cize je to ako dar, nie je to uplatok.

mondolina
10. jún 2020

Keď sa dáva poďakovanie PO službe neberie sa to ako úplatok.

sonnenshein
10. jún 2020

Moj lekar dostal jazdu na mustangovi. Aute, nie konovi. Ale az po, a kedze sme s muzom vedeli ze tiez miluje americke muscle cars, bol dojaty k slzam. A ja tiez, lebo si to viac ako zasluzil.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzuliatko123
12. jún 2020

Moja si sama povedala , že chce koláče. 😀😅 Dokonca aj cukrára. Vraj nič iné nechce.