maminky i nemaminky.ktora mate tuto chorobu...prosim vas dnes mi ju diagnostikovali
co beriete a co jedavate??
@silviatko je mi to ľúto, želám veľa zdravia, informuj sa u svojho odborného lekára na biologickú liečbu...
Môj brat sa lieči už 15 rokov, jedálniček ma dosť zredukovany 😪 akože fakt nič moc. To je už asi na celý život, musí si veľmi dávať pozor
Zavisi od toho aku tazku mas formu.Ja osobne ju nemam.Ale napr kolegyna ta moze takmer vsetko,zato sesterka ta ma naozaj velmi obmedzeny jedalnicek ktory ak porusi plati za to strasnymi bolestami brucha.Cize ty budes musiet zistit co ti nerobi dobre pokus-omyl.
Ja mám crohna 20r.hned ma aj operovali ☹ Ja som mala pravý opak nepravidelná stolica a žiadne hnačky.Beriem Pentasu a probiotiká a 12r.si pichám biologicku liečbu ktorá ma drží v remisii.ln teraz mi ju museli pozastaviť kôli zlým výsledkom z pľucneho.Každý musí nato prísť sám čo mu robí zle,každému niečo iné.
@silviatko ahoj môžem s a opýtať to si mala v kuse hnačky alebo ako myslím každý deň nejedla si nekalé probio
@silviatko prosím ta ako sa u teba prejavovala tato diagnoza?