Ahojte,
Kedy je najlepšie pichať injekcie clexan?
Existuje nejaké odporúčanie ?
Či čisto záleží len na tom kedy mi to vyhovuje? Pichať mám raz za 24h
Tiež som pichala raz za 24 hod. A nikto mi nepovedal, kedy je najlepší čas .. ja som mala pripomienku na 6.30 každé ráno, nech to mám hneď z rána z krku...
@judita1900
@kacenka205
Ďakujem 🫶
nie je podla mna stanoveny cas, kazdy ako mu vyhovuje a kedy ma chvilu kludu - ja som si zasa pichala vecer, ked uz som bola doma a v pokoji 🙂
@petamich len ma to teraz doma napadlo - anopyrin mám brať ráno ale nie na lačno a ku clexanu žiadne info tak, že či náhodou 🙂
Ale keď vtedy keď vyhovuje okey, musím si to načasovať 😋
Picham 22:15 😁
Je jedno kedy len treba dodrziavat ten cas 🙂 ja si o 10:00 rano..to som uz mala po rannych meetingoch v praci 🙂
Vecer, vsetci lekari vzdy povedali vecer
Čas pichania je jedno musí byť ale každých 24 h
Ja si večer ...a priznávam že nie vždy dodržím čas .... občas si spomeniem o hodinu neskôr a stalo sa mi že som aj zabudla ..... tak potom na druhý deň som si zase večer normálne
ako ti to vyhouje, ale dalsiu davku zhruba po 24hod ( plus minus ).
u nas v nemocke sa picha bud vecer,a lebo rano,a le to je tak nadstavene koli tomu, ze niekto ma 2x denne, tak ak toho pichaju viac, tak aby nepichali kadeho inokedy.
@lelelienka a prave preto mi ich v nemocnici pichali rano, im to ti lekari asi zabudli povedat 😂 mne hematologicka povedala len, ze tak aby som si vedela zabezpecit pravidelnost (doma, klud)
@petamich no vidis a mne aj vsetkym ostatnym spolupacientkam ich v nemocnici (dokonca v dvoch roznych) vzdy pichali vecer a hematologicka mi tiez povedala vecer…takze klud a nemusis vysmievat moje povodne tvrdenie…
@lelelienka mrzi ma, ze si tam videla umysel vysmievat tvoje tvrdenie, to som naozaj nechcela a ospravedlnujem sa ak si to tak pochopila - tym som len chcela povedat, ze to tak skratka nemusi byt a co lekar to nazor a co nemocnica to prax 🙂 po tromboze mne a spolupacientkam v nemocnici A pichali rano a po porode v nemocnici B tiez, cize asi maju proste svoju prax, ty si sa stretla s inym to ale neznamena, ze to tak robia vsetci