Clensia a kolonoskopia

mattuliatko30
7. dec 2022

Ahojte ,viete mi povedať za ako dlho sa človek vycisti po užití tohto prípravku?vyspi sa clovek v noci?zajtra ma čaká kolonoskopia..dakujem

bavlnka92
7. dec 2022

ahoj, máš k tomu príbalový leták alebo ťa poučil lekár? inak by si zistila že je to vlastne preháňadlo a v noci sa len ťažko vyspíš. veľa šťastia.

alenamihal
7. dec 2022

Ja som mala Plenvu ...prehanalo ma cca 3hod....prehanadlo som zobrala o 15,00 a druhu davku o 18,00 ...1x v noci som bola na wcku...takze som spala v pohode..

erikaa09
7. dec 2022

Muz nespal celu noc :( vdaka bohu ma to uz za sebou. Takeho nervozneho som ho nevidela

mattuliatko30
autor
10. dec 2022

@erikaa09
@alenamihal
@bavlnka92 mam to za sebou prvý krát 3 hodiny cca a to som si davala o 14tej...a ráno od 5tej asi do 6 stej...takže som sa aj vyspala ..ale vyšetrenie hrôza.. nikdy viac :(

bavlnka92
10. dec 2022

@mattuliatko30 ja som spala asi 2 hodiny dokopy za celú noc a vyšetrenie dalo zabrať ale nič čo by sa nedalo prežiť. no opakovane dobrovoľne by som nešla už :D

mattuliatko30
autor
10. dec 2022

@bavlnka92 tak ja som mala také bolesti hrozne. Neskutočne silné kŕče sa to nedalo ani vydržať,do toho som tam chytila z toho tetanu,ruky nohy v kŕči,sáčok mi musela sestrička dávať asi 3x na dýchanie:(a všetko som vnímala...ako hrozný zážitok pre mňa:(

alenamihal
11. dec 2022

@mattuliatko30 no a kvoli tomu sa isla do celkovej anestezi...do hodky som bola uz doma a klop klop vsetko dopadlo super...