Ahojte pozerám že členky sú vďačná téma. Máte niektorá skúsenosti? Viem že mi napíšete možno že nie ste doktorky a nech idem na pohotovosť, momentálne nemôžem preto si idem k vám po radu 🙂 v pondelok som si vyvrtla členok, nejak v pohode už na neho dostupavam, ešte krivam ale je to lepšie, občas bolí a nepríjemné pichne. Len od včera sa mi začala tvoriť modrina. Chcem len názor či si myslíte že to môže byť zlomené alebo len vyvrtnute. Ďakujem za odpovede. Ladujem , mám ho zaviazaný a dávam octanovu masť
@melany_y dobry den. Viem ze je to stare forum ale citam ze mate ten isty problem ako ja. Chcem sa vas opytat ako dlho ste sa liecili a ci ste len cele dni lezali z vylozenymi nohami alebo ako. Lebo ja som uz v koncoch. Bola som na rtg a tam mi povedali ze mam na clenku hematom po udere do nohy. Lenze mne uz presli 2 tyzdne a stale nic. Davam si na to heparin a studeny obklad.
Tiež som si vytkla členok vo februári a bolo to prasknuté a to som na ňom ešte 3 dni chodila...
@melany_y ahoj, mne sa stalo podobne, bola som na chirurgii, rtg,2 tyzdne barly, cez den obvaz plus voltaren. Vraj do 2 tyzdnov ma vyvrtnutie prejst. Bolelo to aj po 2 tyzdnoch, znova rtg a k tomu sono a az na sone bol zapal slachy. Bola to poistna udalost, ak mas poistku a celkovo ak chces,aby ta nohy uspesne nosili do konca zivota, tak si to daj pozriet u dr.