Čkanie od včerajšieho večera

23. okt 2021

Ahojte, prosím poradíte mi? Priateľ čká už od včerajšieho večera asi s 3 hodinovými prestávkami. Je z toho veľmi vyčerpaný, neviete čo by to mohlo byť? A keď čká tak aj dve hodiny a nezaberá nič. Pitie vody, zadržanie dychu...

pribinak
23. okt 2021

Zavolaj na pohotovosť

palicka
23. okt 2021

Pohorovost

autor
23. okt 2021

@pribinak je to až také vážne? Ok zavolam

pribinak
23. okt 2021

No áno, normálne zavolaj

mariaveronikag
23. okt 2021

pridávam sa, áno, treba zavolať na pohotovosť

autor
23. okt 2021

@mariaveronikag ok dakujem

patka06
23. okt 2021

U nás na čkanie pomáha citronová šťava na lyžičke kryštálového cukru, ak nemáš citron môže byť aj pár kvapiek octu
Keď to trvá tak dlho tiež by som volala na pohotovosť

aalt
23. okt 2021

Ja som mal rekord ckania cely jeden den. Pomohlo az ked som vecer zaspal. Stalo sa mi to iba raz a nepomahalo nic. Na bezne ckanie mam "zarucenu" fintu. Napit sa vody z pohara ale z opacnej strany pohara. Proste zobrat pohar, trochu sa naklonit, dat pery na vzdialeny okraj pohara a s predklonenim ho vypit. Da sa to a bezne ckanie mi po tom (a nie len mne) vzdy prestane. Ale vtedy nepomohlo.

mariaveronikag
24. okt 2021

dobrý deň, polepšilo sa to čkanie?

autor
24. okt 2021

@mariaveronikag dobrý deň, áno, večer mu to prestalo a v noci už nečkal. Aj teraz ráno je v pohode, tak snáď to už bude fajn 🙂

miriam2908
24. okt 2021

Napit sa cistej vody v predklone z opacnej strany pohara naozaj pomaha, mam to vela krat odskusane 😉

mariaveronikag
24. okt 2021

som rada❤

luci_ba
24. okt 2021

mne pomáha toto: zhlboka sa nadýchnuť a veeeeelmi pomaly vydychovat, kludne aj minutu ak vydrží..