Ahojte, prosím poradíte mi? Priateľ čká už od včerajšieho večera asi s 3 hodinovými prestávkami. Je z toho veľmi vyčerpaný, neviete čo by to mohlo byť? A keď čká tak aj dve hodiny a nezaberá nič. Pitie vody, zadržanie dychu...
Pohorovost
@pribinak je to až také vážne? Ok zavolam
No áno, normálne zavolaj
pridávam sa, áno, treba zavolať na pohotovosť
@mariaveronikag ok dakujem
U nás na čkanie pomáha citronová šťava na lyžičke kryštálového cukru, ak nemáš citron môže byť aj pár kvapiek octu
Keď to trvá tak dlho tiež by som volala na pohotovosť
Ja som mal rekord ckania cely jeden den. Pomohlo az ked som vecer zaspal. Stalo sa mi to iba raz a nepomahalo nic. Na bezne ckanie mam "zarucenu" fintu. Napit sa vody z pohara ale z opacnej strany pohara. Proste zobrat pohar, trochu sa naklonit, dat pery na vzdialeny okraj pohara a s predklonenim ho vypit. Da sa to a bezne ckanie mi po tom (a nie len mne) vzdy prestane. Ale vtedy nepomohlo.
dobrý deň, polepšilo sa to čkanie?
@mariaveronikag dobrý deň, áno, večer mu to prestalo a v noci už nečkal. Aj teraz ráno je v pohode, tak snáď to už bude fajn 🙂
Napit sa cistej vody v predklone z opacnej strany pohara naozaj pomaha, mam to vela krat odskusane 😉
som rada❤
mne pomáha toto: zhlboka sa nadýchnuť a veeeeelmi pomaly vydychovat, kludne aj minutu ak vydrží..
Zavolaj na pohotovosť