Citricidal

monika12486
5. feb 2022

Ahojte, ja už ani neviem kde začať, od novembra minulého roka som dostala silný zápal zvukovodu spôsobeného pseudonymom a MRSA stafylokokom, pred tým dlhodobo problém s mokvajucim ekzémom. Teraz opäť zápal, bolesť a tlak v ušiach. Kvapkala som si pravidelne citricidal a aj koloidne som skúšala a vôbec to nezabralo. Toľko z vás má pozitívne ohlasy na to a len mne to nezaberá, prečo, kde robím chybu....

sojorez
5. feb 2022

Syn mal problemy s usami, infekty stafylokokom, pseudomonas aeruginozou a aspergilom - u neho pomohli preplachy borovou vodou a vytery genciankou.

monika12486
autor
5. feb 2022

@sojorez a už sa mu to potom neopakovalo, zmizli tie baktérie?

smoulingirl
5. feb 2022

Citicidal nie je všeliek a na niektoré kmene nezaberá. A mala si originál, či len extrakt z jadier?

monika12486
autor
5. feb 2022

@smoulingirl originál by mal byť od nejakej pani simony z minibazaru

monika12486
autor
5. feb 2022
smoulingirl
5. feb 2022

@monika12486 Ten je ok. Ale určite treba zbehnúť za lekárom, budú asi potrebné nové výtery a možno dôvod zápalu je úplne iný. Držím palce.

monika12486
autor
5. feb 2022

@smoulingirl ja už som vystriedala doktorov, nevedia mi pomôcť, vytery nechcú robiť, ale ak by tam boli tieto baktérie, tak som čítala, že citricidal je na nej účinný a mne to nepomohlo

sojorez
6. feb 2022

@monika12486 Ano, chvalabohu.... Ale vytrapil sa s uskom statocne. On nemal este ani rok, ked zacal mat tieto problemy, takze orl zvolil tento postup. Pamatam, ze borovou som vyplachovala usi dvakrat denne a gencianku raz za par dni. Mal tiez mokvavy ekzem na tvari a do toho chytil stafylokoka, ktoreho preniesol i na usko (tam uz bral ale celkove atb, lebo tvaricka vyzerala zle).

monika12486
autor
6. feb 2022

@sojorez Chudáčik, veľmi si teda veľa vytrpel. A boli ste teda aj na kontrolných steroch a už to tam nemal? Myslíte, že ozaj zabrala tá Borová voda a gencianka nato?

sojorez
6. feb 2022

@monika12486 Ano, kontrolne stery mal spravene a boli ciste. To bola podmienka, inak by sme sli na atb liecbu do nemocnice. My sme v tej dobe chodili na usne ako na hodiny klavira a pri kazdej kontrole mu bral ster na kultivaciu.

monika12486
autor
6. feb 2022

@sojorez aj ja som na usnom stále, a keď žiadam stery, tak vždy mi povedia, že načo...

lemra
6. feb 2022

@monika12486 na stafylokoka je výborná japucinkova tinktúra.

monika12486
autor
6. feb 2022

@lemra aj tu beriem a bez efektu.

lemra
6. feb 2022

@monika12486 to ma mrzí.

monika12486
autor
6. feb 2022

@lemra ja ozaj nechápem, ani koloidne, citricidal, či Kapucínka mne nezaberajú, kde robím chybu...

lemra
6. feb 2022

@monika12486 a keby si celkovo posilnila imunitu? Nemám osobnú skúsenosť s mrsa, len s kvasinkani a pomohlo až keď sa na kopla imunita a telo bolo v pohode.