Citracidal a GSE - skúsenosti

amanda12
19. máj 2014

Máte niekto skúsenosti s týmito dvoma výrobkami? Vraj Citracidal je slabčí a GSE je silnejšie a lepšie.

Grapefruit celkovo ovplyvňuje účinky vačšiny liekov.Ak beriete pravidelne lieky, nekonzultovali ste s lekárom? Ja beriem na epilepsiu, neviem či to neovplyvni.

Odkiaľ ho ich máte? Dajú sa zohnať už aj v niektorých lekárňach, alebo len cez net?

Počuli ste aj o tom, že nakoniec tieto výrobky nie sú až tak veľmi kosher? Vraj žiadne prírodné antibakterialne účinky..... pridavam članok čo som našla -
"Tajomstvo antibakteriálneho účinku citricidalu sa podujali zistiť iný výskumníci. Zistili, že žiadna pôvodná látka z grapefrutových semienok nie je antibakteriálna, a to čo tam našli antibakteriálne bol benzetonium chlorid, ktorý sa používa do čistiacich dezinfekčných prostriedkov. Riaditeľ Citricidals Richard Perry tvrdí, že patentovaný citricidal neobsahuje benzetonium chlorid, pretože má iný kyslík a uhlík, čím prestáva byť toxický pre človeka v účinných antibiotických dávkach. Neručí za to, že iné výrobky GSE, ktoré neobsahujú patentovaný citricidal pridávajú do produktu benzetonium chlorid."

No a teraz sa rozhodnúť aby som si ešte viac neuškodila 😒

mamazem
19. máj 2014

A čo tak tinktúru z grepových semienok. Výrobca je česká firma Serafin s dobrým menom. Tinktúra sa volá Grep a nie je tam nič iné, len výťažok z grepových jadierok a etanol. Prípadne máme v ponuke aj kapsuly Grepofit tiež z výťažkom z grepových jadierok.

amanda12
autor
19. máj 2014

@mamazem ďakujem, znie to dobre, ale obávam sa, že je to asi slabé ako citrovital :( a tinktúry som už pila rôzne ale mám pocit že tinktury na mňa vôbec nepôsobia :(