Ahojte pred pár dňami mi vytrhli zub z dolného radu to je v poriadku ale dnes po pár dňoch mám trochu ani nie bolestivý ale skôr citlivý zub vo vrchnom rade pri zakusnuti...myslíte že je to tým že mi vytrhli zub z dolného radu tak si musím zvyknúť na to? Zmení sa nejako ten zákus? Máte niekto s tým skúsenosti? Ďakujem 🙂
@minimonk takže tiež si mala citlivý zub horný aj keď ti vlastne trhali dole? Lebo ja keď zahryziem tak mám ten zub taký citlivý mierne bolestivý
Áno tiež :( ono to po čase prestalo, zvykla som si ;) no veľmi mi v tom pomohli náplaste plne vzácnych byliniek 🙏 ale zažila som si to... aj keď sa mi taký vačok na dasne urobil, dala som si kúsok náplaste, do rána sa zmenšil a zmizol 🙂
@zoro9836 mne sa rana po trhani hojí bez problémov ani ma to chvalabohu nejako veľmi nebolelo akurát dnes mám ten zub nad tým vytrhnutym nejaký citlivý
Ahoj 🙂 aj mne nedávno trhali zúbok prvýkrát 😌 na dolnej strane na pravo. A tiež som mala tieto pocity ako ty, bolo to aj také citlivejšie... no vďaka bohu mam super pomocníkov na prírodnej báze čiže som to prekonala bez liekov 🙏 čo je u mňa najviac 💯 časom to prešlo a zvykla som si, aj keď jazyk mi tam stále zabieha 🙃