Citlivý zub po vytrhnutí

12. apr 2022

Ahojte pred pár dňami mi vytrhli zub z dolného radu to je v poriadku ale dnes po pár dňoch mám trochu ani nie bolestivý ale skôr citlivý zub vo vrchnom rade pri zakusnuti...myslíte že je to tým že mi vytrhli zub z dolného radu tak si musím zvyknúť na to? Zmení sa nejako ten zákus? Máte niekto s tým skúsenosti? Ďakujem 🙂

minimonk
12. apr 2022

Ahoj 🙂 aj mne nedávno trhali zúbok prvýkrát 😌 na dolnej strane na pravo. A tiež som mala tieto pocity ako ty, bolo to aj také citlivejšie... no vďaka bohu mam super pomocníkov na prírodnej báze čiže som to prekonala bez liekov 🙏 čo je u mňa najviac 💯 časom to prešlo a zvykla som si, aj keď jazyk mi tam stále zabieha 🙃

autor
12. apr 2022

@minimonk takže tiež si mala citlivý zub horný aj keď ti vlastne trhali dole? Lebo ja keď zahryziem tak mám ten zub taký citlivý mierne bolestivý

minimonk
12. apr 2022

Áno tiež :( ono to po čase prestalo, zvykla som si ;) no veľmi mi v tom pomohli náplaste plne vzácnych byliniek 🙏 ale zažila som si to... aj keď sa mi taký vačok na dasne urobil, dala som si kúsok náplaste, do rána sa zmenšil a zmizol 🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. apr 2022

@zoro9836 mne sa rana po trhani hojí bez problémov ani ma to chvalabohu nejako veľmi nebolelo akurát dnes mám ten zub nad tým vytrhnutym nejaký citlivý