Ahojte, idem na kolonoskopiu bol som aj u doktorka všetky výsledky ok ale cítim že čreva sú nejaké čudne,jak keby boli citilive alebo čo neviem to opísať presne nie je to sní že bolest. Užívam dlho Noplazu nemá s vás niekto skúsenosť. ?
Ešte dodám že to je také nepravidelne jeden den je ok a na druhý to už cítim a to nie celý den ale iba niekedy
@standusina koľko si ich užívala ? Ja som si dnes dal asi 6 tabletku beriem iba jednu denne
Pokial sa nemylim, tie mozes uzivat stale 🙂 Rozhodne ti neublizia. Tiez ich beriem dlhodobo celkovo kvoli crevnej mikroflore, nemala som nejake bolesti specificke alebo daco, ale jednoznacne je to lepsie. 🙂 A ake konkretne beries?
@jallka11 beriem Floraliv ale vravím dnes som si dal iba šiestu tabletku tak to je ešte asi skoro
Najlepsie nasadit probiotika, aby sa upravilo crevo, a vyhybat sa stresu,alkoholu a nezdravej strave..ak neprejde smer gastroeterolog.
@bublinka0 písal som že užívam probiotiká 6 den po jednej tabletke som aj na gastro objednaný
Tak uvidite co vam povie 😉
Mne velmi pomohlo uzivanie probiotik, pred tym som tomu moc neverila, ale skutocne zabrali 🙏 Citim sa ovela lepsie.