Citlivé bradavky po vysadení antikoncepcie

sunshineka
15. dec 2014

Asi tyzden pocitujem citlivost bradaviek aj na dotyk,aj v podprsenke.Nie je to neznesitelna bolest,ale este sa mi nieco podobne nestalo.Tehotna nie som.Pred cca 3 tyzdnami som vysadila antikoncepciu,je mozne,ze to mam koli tomu?Ake mate skusenosti po vysadeni?

hviezdicka111
16. dec 2014

@sunshineka ja som to mala 😀 uz som sa zacinala tesit, ze sa zadarilo babo, ale houby 😀 boli to len rozhadzane hormony po vysadeni 😀 dokonca aj nevolnosti som po vysadeni mala a boli podobne nez tie, co som neskor mala v tehotenstve...cize ak nie si tehotna, tak sa tym nezatazuj, ako bolest prisla, tak odide, telo si pomaly zvykne, ze nedostava umele hormony a musi fungovat na vlastnych 🙂 ja som mala po vysadeni fakt spustu problemov, mozno to bolo tym, ze som ju aj pomerne dlho uzivala..aleeee zas kazde telo je ine, poznam baby, co boli po vysadeni uplne v poriadku ale zas aj take, ktore mali este viac komplikacii nez ja..no dolezite je, ze prejde par mesiacov a tie divne stavy po vysadeni HAK ustanu 🙂

dasenka84
16. dec 2014

Dievcata aj mne sa to stalo. Presne rovnake pocity. Po vysadeni antikoncepcie som mala precitlivene bradavky. Neboleli ma, ale boli citlive. Tiez som si hned myslela, ze budem tehu, no nakoniec sa to podarilo az o par tyzdnov neskor 🙂 No a bradavky prestali byt citlive asi po dvoch tyzdnoch. Neskor ma boleli uz cele prsia, no to som uz nosila pod srdcom svoju bambulku 🙂

januus
12. jan 2018

Ahojte. Mam 20 rokov, uzivala som HAK rok aj 3 mesiace a rozhodla som sa ju vysadit, a chranit sa s priatelom kondomom. Vysadila som HAK 17.12, 20.12. Som dostala menstruaciu z vysadenia, pohl.s tyk som mala 29 a 30.12.s kondomom, k prethrhnutiu nedoslo, myslim, ze obavy na otehotnenie by nemali byt. Avsak teraz cca 3 tyzdne od vysadenia a 2 tyzdne od styku pozorujem.hustejsi vytok, a od vcera mam citlive bradavky na dotyk, mam pocit ze su zdurene, stale vystupene a fakt na letmy dotyk, ked som bola v pyzame a buchla som sa o.ne sem tam.nahodne rukou tak som si uvedomila ze auu ake su citlive :( aj ked som si obliekala podprsenku tak bolli neprijemne citlive ... je to normalne z nerovnovahy hormonov po vysadeni? Dufam ze tehotna nie som, ved si ani neviem predstavit ako sa to mohlo stat pri kondome.