Cítila ste si niektora čreva v bruchu ? Ja som pol roka po pôrode ale už dlhšie si cítim najviac v ľavo od pupka taký pas akoby črevo plne 🤔 môžem si to nahmatať?
@viestta fuj 😃 tak to asi nechcem byt uplne chuda 😅
@vanilkovazmrzka ale prosim ta, ked to pchas do sebe vrchom, tak je to mnamka. Aj to dalej je len ten isty budapestiansky rez s slahackou, ktory bol na tanieri, akurat, ze trosku inac vyzera 😅
Presne tak som to mala ako popisujes. Mne to pripadalo ako klobasa :D :D a nakoniec to nebolo crevo, ale sposobovali to dve cysty.
@lubkovaandrejka cysty kde ? Lebo ja to mám v oblasti pupka smerom v ľavo 🤔
Nalavo, na vajecniku. Boli ta to?
@lubkovaandrejka neboliii a vaječníky sú podľa mna nižšie. 🤔
@sszuzu8 tiež si cítiš/cítila akoby pohyby v bruchu?
Aj podla mna su, preto mi vobec nenapadlo, ze by toto mohli sposobovat cysty na vajecniku :D ale ked citis akoby pohyby v bruchu,tak to isto nebude tvoj pripad, neboj sa. Len sa ti prelieva obsah v crevach.
ked sa najes fazule alebo kukurice, to este len vtedy uvidis ako sa ti tam prdiky presuvaju
@lubkovaandrejka a hlavne som bola na gynde v máji na preventivke tak snáď by tam už bolo čosi vidieť, cítila som si to už vtedy 🤔
Ďakujem 🙌🏻
Tak to urcite hej ;) nemozes mat na nieco intoleranciu/alergiu?
Ano, mozes si ho nahmatat, u tych chudsich ludi je to niekedy aj viditelne ako sa prelieva obsah criev