Cítim uzlinu na krku

lulka321
5. feb 2021

Ahojte žienky,
Má niektorá z vás tiež citeľnú uzlinu na krku? Ja som si to nahmatala minulý týždeň a ako správna stresačka som hneď začala podliehať panike. Uzlina má asi okolo 1,2cm a pod prstom sa mi hýbe (je to dosť nechutné 😅). Žiadny zápal som neprekonala, len minulý týždeň som bola dosť v strese a chodievala som spať tak o druhej v noci a vstávala o siedmej. Môže to byť aj tým?
Ďakujem 🤗

luckalukas_1
5. feb 2021

znie to ako podkozny tuk 🤔

ciarraa
5. feb 2021

Pokia ta to nebavi tak by som nestresivala len pozoruj ak by sa zvacsila tak skor k obvodakovi

ja_mama
5. feb 2021

Tiez take mam...a tiez ked som ich objavila tak ako spravny streser som precitala kadeco a nasla najhorsie diagnozy...az mi to nedalo a sla som k dr, ta ma objednala na sono a vsetko je ok, su sice trosku vacsie ale bezproblemove - zrejme po prekonani dakeho zapalu uz take zostali...urcite som ich uz mala dlhsie lebo v tom case som chora nebola, len ten objav prisiel neskor 😀

karpina
5. feb 2021

Dobrá správa, ked je pohyblivá, tak je zrejme neškodná, tie pevné, nepohyblivé môžu oznamovať nebezpečné ochorenie. Zrejme si prekonala infekčné ochorenie, aj imunita môže byť oslabená.

zun
5. feb 2021

Môže ti byť dobre, môže ti byť aj zle. Ale to my nevieme

marianarem
5. feb 2021

@lulka321 Mne sa raz taka uzlina spravila dokonca po postipani hmyzom do chrbta v blizkosti krku. Pritom samotny stipanec ani nebolo vidiet, ani neviem, co ma postipalo, len som si lahla do travy a citila som bodnutie.

nikpa
5. feb 2021

@lulka321 môže to byt len neskodna uzlinka ale aj nemusí, určite by som ju išla dat prehmatat obvodnemu.

lulka321
autor
5. feb 2021

Ďakujem Vám za rady 🙂