Ahojte,občas dostanem pár hodín pre seba,no zaujíma ma,aké ste mali príznaky,že potrebujete už urgentne oddych,čas pre seba.Ze to je už nevyhnutné.
zabudanie, vyčerpanost, unava
treba sa naučit povedat nie, naučit okolie že ked rovno budeš ležat a pozerat do oblohy tvoj problém , fajn je vypadnut niekde na tri dni ak sa ti da ,
@sara07
@mamamasama Ďakujem,je to dlhodobejsie.Raz menej,potom viac,no sú dni,kedy mám pocit,že ma tie pocity prevalcovali
To je teraz.Bcera,dnes.Skusim niečo vymyslieť s oddychom.Aj jedno deň by bosol
bol fajn,veru
začni s 15 min, potom 30 min a potom aspon hodina denne
ale skus vyhodit pc , mobil, elektronika, filmy
prípadne kupele len pre teba na 3 dni ale tiež detox od sieti, tv atd to užasne pomáha sa dat do kopy
@sara07 ďakujem
A aký máš bežny pracovný režim? Odkedy dokedy si v práci a čo zvykneš robiť potom?
@elviku11 som doma a starám sa takmer nepretržite a dlho do večera.
U mna, ked nepocuvam svoje telo, okrem toho, ze som nervoznejsia, zvyknem ochoriet. Moje vlastne telo ma prosto donuti.
@mamamasama ty si opísala presné depresie... tie treba liečiť AD
@deti95060810 sranda, ze mne stačila dovolenka. Vdaka za diagnozu. Kde si si robila doktorat z psychologie?
Si na materskej alebo sa staráš o starého rodiča? Máš sa s kým prestriedat aspoň na hodinu denne?
@mamamasama záleží aká dlhá bola dovolenka... 😉
@elviku11 niekedy mám pomoc,niekedy nie.
Myslím, ze keď si polozis takýto typ otázky, je jasné, že si unavená a potrebuješ viac času pre seba 😉 nepodceňuj to, psychika je zradna
@veronika003 vdaka
Nič ťa nebavi, si podrazdena, bud sa prejedas, alebo nejes nic, si bez energie, zle spis