Ahojte,uz par tyzdnov sa citim psychicky dost zle,ako keby mensie depresie na mna idu,prejde to samo,alebo co mam robit? Uzivam magnezium,b-komplex,calcium.Chcem sa dat dokopy,len neviem ako:((
@mamina644 a pomohli? Uz sa citis dobre? Podla mna psycholog nijako nepomôze,psychiater da aspon lieky,ktore cloveka uplne zblbnu:(
predstav si ze psychiater ta nezblbne ale dostane ta do stavu ze ukludni problemy ktore ta trapia ...
@maria39 mam praveze ine skusenosti v okoli preto som opatrná...Ludia tie lieky užívali a vyzerali ako bez duse:((
K psychickým problémom sa človek dopracuje zvyčajne postupne (platí to dokonca aj pri traume. Tá to iba všetko zintenzívni a urýchli) a postupne by sa z nich mal aj dostávať. Jedno sedenie u psychológa/psychiatra nič nevyrieši. Chce to dlhodobé riešenie. Ideálne je nájsť si psychológa, ktorý ti bude sympatický, a ktorému sa dokážeš otvoriť. Zrejme to nevyjde na prvý pokus, ale to nevadí. Pokojne vyskúšaj ísť k viacerým.
Psychiater - ten to preberá, len keď už ide o diagnózu a lieky predpisuje len v prípade, že klasická psychologická terapia nepomáha. Takže sa neboj, že by si prišla k psychiatrovi a on ti hneď napíše lieky. To by si musela mať veľmi silné samovražedné sklony alebo iné závažné dôvody.
Nezblbnú, žiadne vedľajšie účinky som nemala, a úzkosť odstránili
@daniela2202 ake lieky si uzivala? Budem musiet nieco robit,lebo uz sa mi neda zit normalny zivot.
musis najst dobreho psychiatra jasom pred paru rokmi tiez poznala takeho doktora a som nebola spokojna tak som si nasla ineho
ja chodim aj ku psychologicke aj ku psychiatricke. a je to tak super nastavene. ano je mi lepsie.
Bol to seroxat
Ahoj, ak nevies, co so sebou, tak vyhladaj psychologicku po pripade aj psychiatricku. Ja som sa tiez velmi zle citila, ale nevedela som si pomoct, tak som ich vyhladala.