Cítim sa unavená

alexandra1104
6. dec 2013

Mam 8mesacnu dcerku a je uz teraz dost hyperaktivna a uplakana a a ukricana som strasne vycerpana aj ked spim celu noc necitim sa vyspato...neporadilo by sme mi nieco aby mi bolo lepsie

123maminka
6. dec 2013

daj si kávu.

lorela
6. dec 2013

Občas vypnúť a mať chvíľu pre seba... Keď je cez víkend partner doma, alebo cez týždeň môžu povarovať starí rodičia, rob niečo, čo máš rada. Voňavý kúpeľ s dobrou knihou, alebo si vyjdi s kamoškou. Len-tak sama zájdi po obchodoch, kde sa ti páči, ani nemusíš nič kupovať. A konkrétne proti únave pomáha magnézium, postačí aj minerálka Magnesia, šálka zeleného čaju a dostatok ovocia a zeleniny 🙂.

lubina
6. dec 2013

@alexandra1104 taketo stavy som mala tiez, ale az tak ze som musela k doktorke a zistili mi nedostatok zeleza......takze mozno aj kupit si nejake zelezo v lekarni a obcas si jednu tabletku vziat......inak proti unave je dobre aj magnezium s vitaminom B, dostat to normalne v lekrani, volnopredajne......

siska53
6. dec 2013

@alexandra1104 pisala som,len sa mi to nejak zmazalo. Ak dojcis,tak aspon slaba kava by mal pomoct,ak mas len,ju oddychuj,ked ona spinka a spravit si cas aj pre seba,niekam "vypadnut",cvicit,stretko s kamoskami,ale bez deti.dostatok prechadzok na cerstvom,vzduchu. Ak sa mala,rada nosi a je este uplakana,mozno by som este zvazila daky nosic.
moje deti sice nie su hyperaktivne,ale su dost zive,zvedave,bavi ich svet a radi s zucastnuju nasich aktivit.tiez som,dakedy dost vycerpana (a teraz i chora),nastastie sa mam,na,koho obratit.oni stale potrebuju program,zabavit sa s niecim,ink sa nudia.
hold,materstvo je ta najnadhernejsia vec na,svete,ale vie i riadne vystavit.

siska53
6. dec 2013

@alexandra1104 este mi napadlo okrem toho zelezaco pisali predo mnou,nemas nizky tlak? Lebo ja mam, a ako dakedy sa musim,riadne premahat..
pripadne som,cital,ze ked i spis neciti s vyspato,moze to byt z problemov s chrbticou.

simca06022011
6. dec 2013

Pred spanim vyskusaj good night drink... alebo Bcko s valerianom z DMka, guajacuran z lekarne. Mne to velmi pomahalo, spala som ako dudok... lebo tiez som spavala celu noc a aj tak som bola ako zbyty pes... inak teraz je to aj pocasim. Kava mi na unavu nikdy nepomohla, proste prebrala ma na chvilu ale ta unava a potreba spat sa ozvala za chvilu.

sendy182
6. dec 2013

@alexandra1104 magné B 🙂 .......ak ťa môžem potešiť aspoň sa vyspíš v noci.....sú aj také detičky šikovné čo aj v noci vystrájajú.....a vieš si to ráno potom predstaviť 🙂 .........neboj bude lepšie........užívaj si malé dieťatko ani sa nenazdáš a bude chodiť a to bude radosti........to som len na odlahčenie témy..... 😀 ..........hlavne že sú deti zdravé 😉

alexandra1104
autor
7. dec 2013

@siska53 ahoj no ja mam skvor vysoky

alexandra1104
autor
7. dec 2013

@123maminka ahoj,,,no kava alsolutne nepomaha

alexandra1104
autor
7. dec 2013

@lorela ahoj no s malo je to dost tazke nevydrzi u nikoho dlhsie ako niaku hodku max dve...lebo strasne place takze niako oddychovat a vypadnut kdesi sa moc neda

alexandra1104
autor
7. dec 2013

@lubina dakujem vyskusam...bo sa kazdy den citim horsie a horsie

alexandra1104
autor
7. dec 2013

@sendy182 ahoj ved ja si malu uzivam je to moje zlato...ale je dost uplakana a isli na 4zubky do toho ete soplik a len place a place a cez noc ma clovek pocit ze spi hodinu a uz je hore ale verim ze to prejde...ale treba cosi na tu podpru bo potom nevladzem okolo nej behat

salome_82
7. dec 2013

@alexandra1104 Treba sa dopovať vitamínmi a skús si pospať aj cez deň s malou. Tiež treba jesť a piť pravidelne, človek na to niekedy zabúda pri starostlivosti o bábo. U mňa toto zaručene funguje 🙂

siska53
7. dec 2013

@alexandra1104 a kojis este? Ak nie,tak mne v robote,ked som,chodila na 6 okrem kavy pomahal,i zeleny caj s ginkom a guaranou. To som,bola taka nastartovana,cula,plna energie.

sendy182
7. dec 2013

@alexandra1104 ja viem 🙂 🙂 🙂 to som ti na povzbudenie 🙂 ..vitamíny a oddych s malou 😉

alexandra1104
autor
7. dec 2013

@siska53 nie nekojim

alexandra1104
autor
7. dec 2013

@sendy182 dakujem moc pekne 🙂

aelinka
7. dec 2013

doporučujem produkty OKG - čisto prírodné, bez chem stabilizácie, farbív....sú vyvinuté na udržiavanie rovnováhy v organizme -http://www.okg-fit.cz/zdravieapriroda, a dôležitý je dostatočný príjem tekutín, pretože "smädná" bunka = zle fungujúca bunka.