Mam 8mesacnu dcerku a je uz teraz dost hyperaktivna a uplakana a a ukricana som strasne vycerpana aj ked spim celu noc necitim sa vyspato...neporadilo by sme mi nieco aby mi bolo lepsie
Občas vypnúť a mať chvíľu pre seba... Keď je cez víkend partner doma, alebo cez týždeň môžu povarovať starí rodičia, rob niečo, čo máš rada. Voňavý kúpeľ s dobrou knihou, alebo si vyjdi s kamoškou. Len-tak sama zájdi po obchodoch, kde sa ti páči, ani nemusíš nič kupovať. A konkrétne proti únave pomáha magnézium, postačí aj minerálka Magnesia, šálka zeleného čaju a dostatok ovocia a zeleniny 🙂.
@alexandra1104 taketo stavy som mala tiez, ale az tak ze som musela k doktorke a zistili mi nedostatok zeleza......takze mozno aj kupit si nejake zelezo v lekarni a obcas si jednu tabletku vziat......inak proti unave je dobre aj magnezium s vitaminom B, dostat to normalne v lekrani, volnopredajne......
@alexandra1104 pisala som,len sa mi to nejak zmazalo. Ak dojcis,tak aspon slaba kava by mal pomoct,ak mas len,ju oddychuj,ked ona spinka a spravit si cas aj pre seba,niekam "vypadnut",cvicit,stretko s kamoskami,ale bez deti.dostatok prechadzok na cerstvom,vzduchu. Ak sa mala,rada nosi a je este uplakana,mozno by som este zvazila daky nosic.
moje deti sice nie su hyperaktivne,ale su dost zive,zvedave,bavi ich svet a radi s zucastnuju nasich aktivit.tiez som,dakedy dost vycerpana (a teraz i chora),nastastie sa mam,na,koho obratit.oni stale potrebuju program,zabavit sa s niecim,ink sa nudia.
hold,materstvo je ta najnadhernejsia vec na,svete,ale vie i riadne vystavit.
@alexandra1104 este mi napadlo okrem toho zelezaco pisali predo mnou,nemas nizky tlak? Lebo ja mam, a ako dakedy sa musim,riadne premahat..
pripadne som,cital,ze ked i spis neciti s vyspato,moze to byt z problemov s chrbticou.
Pred spanim vyskusaj good night drink... alebo Bcko s valerianom z DMka, guajacuran z lekarne. Mne to velmi pomahalo, spala som ako dudok... lebo tiez som spavala celu noc a aj tak som bola ako zbyty pes... inak teraz je to aj pocasim. Kava mi na unavu nikdy nepomohla, proste prebrala ma na chvilu ale ta unava a potreba spat sa ozvala za chvilu.
@alexandra1104 magné B 🙂 .......ak ťa môžem potešiť aspoň sa vyspíš v noci.....sú aj také detičky šikovné čo aj v noci vystrájajú.....a vieš si to ráno potom predstaviť 🙂 .........neboj bude lepšie........užívaj si malé dieťatko ani sa nenazdáš a bude chodiť a to bude radosti........to som len na odlahčenie témy..... 😀 ..........hlavne že sú deti zdravé 😉
@siska53 ahoj no ja mam skvor vysoky
@123maminka ahoj,,,no kava alsolutne nepomaha
@lorela ahoj no s malo je to dost tazke nevydrzi u nikoho dlhsie ako niaku hodku max dve...lebo strasne place takze niako oddychovat a vypadnut kdesi sa moc neda
@lubina dakujem vyskusam...bo sa kazdy den citim horsie a horsie
@sendy182 ahoj ved ja si malu uzivam je to moje zlato...ale je dost uplakana a isli na 4zubky do toho ete soplik a len place a place a cez noc ma clovek pocit ze spi hodinu a uz je hore ale verim ze to prejde...ale treba cosi na tu podpru bo potom nevladzem okolo nej behat
@alexandra1104 Treba sa dopovať vitamínmi a skús si pospať aj cez deň s malou. Tiež treba jesť a piť pravidelne, človek na to niekedy zabúda pri starostlivosti o bábo. U mňa toto zaručene funguje 🙂
@alexandra1104 a kojis este? Ak nie,tak mne v robote,ked som,chodila na 6 okrem kavy pomahal,i zeleny caj s ginkom a guaranou. To som,bola taka nastartovana,cula,plna energie.
@alexandra1104 ja viem 🙂 🙂 🙂 to som ti na povzbudenie 🙂 ..vitamíny a oddych s malou 😉
@siska53 nie nekojim
@sendy182 dakujem moc pekne 🙂
doporučujem produkty OKG - čisto prírodné, bez chem stabilizácie, farbív....sú vyvinuté na udržiavanie rovnováhy v organizme -http://www.okg-fit.cz/zdravieapriroda, a dôležitý je dostatočný príjem tekutín, pretože "smädná" bunka = zle fungujúca bunka.
daj si kávu.