Ahojte chcela by som sa len opýtať a vedieť aký vy máte na to názor 🙂
Už dlhšie sa cítim slabá unavená a bezvladná. Moje telo je ako by s gumy. Stále ked niečo robím vstanem tak mám pocit ako keby som spadla a točí sa mi v hlave. Dnes v noci som mala stav úskasti a nevládala som sa postaviť ako keby to nebolo moje telo ked som sa pozrela na moju ruku a nohu ako keby nepatrili mne ako s gumy a veľmi šachké. ☹ Neviem čo sa to somnou deje ale nie som vo svojej koži.Ak to zažívam chytá ma des strach bije mi srdce strašne rýchlo a obýmajú teploty. Už si myslím že som na pokraji smrti . ezažila to niektorá z vás ??? Ja som chcela len schudnúť a tak som cvičila a jedla veľmi málo. Iba samé blbosti a nie normálny obed myslím tým chleba s maslom a čunka syr a trochu zeleniny a nič viac alebo praženicu a nič viac alebo jednu bagetu a koniec či buchty. Mám pre koho žiť pre manžela synčeka a tak nechcem ešte umrieť cítim sa staršne. Obviňujem sa za to ale ako to mám vrátiť späť aby som bola opäť fit ??? To pochopia asi skôr tie ktoré chceli schudnúť a robili všetko pre to! Stále sa cítiť tlusta a aj sa mi posmievali spolužiaci v škole aj učiteľ ktorý ma učil a vôbec to nebolo pekné !! Aj ja chcem byť pekná žiadné tuky a vysiace brucho či boky ktoré sa vypočujú a nemôžme ani nosiť poriadne vysoké čižmy lebo mám silné lítk vätčinou sú mi malé čižmy. čo si myslíte umieram alebo čo ??? Prosím poradte dajte radu typ budem rada dakujem vám 🙂 🙂
presne aj mne napadlo ze minerali..magnezium...a trosku asi postudovat ako sa chudne lebo tak ako si opisala si mozes akurat tak ublizit....pri diete sa je vela zeleniny...nie pecivo a ktomu zeleninu aj to iba trochu...na ranajky ovsene vlocky s jogurtom ovocim vyborne nastartuju metabolizmus v ovsenych vlockach je zelezo to ti tiez moze chybat...a este k tej noci...to si sa zobudila pred tym nez si sa chcela postavit a jedine co si vedela bolo iba ocami hybat ?
Tie ktore chceli schudnut a urobili by pre to vsetko, niesu psychicky v poriadku... Ocividne aj ty si uvedomila ze mas pre koho zit az ked si si pokazila svoje zdravie... Je normalne ze mas taketo stavy, zacala si prijimat doslova zo dna na den malo mineralov, vitaminov a vsetkeho na co bolo tvoje telo zvyknute.... Na to tocenie hlavy treba hlavne vela vody pit, pravdepodobne si si sposobila nizky tlak... A zacni jest normalne ale zdravo... Nenic si zdravie lebo mozes dopadnut este horsie... Nastuduj si nieco o chudnuti, ale o zdravom chudnuti, zdravom stravovani a cviceni...
tvoj muž vie o tvojich stavoch a myšlienkach? o smrti a tak? nech ťa zoberie k psychiatrovi alebo psychologovi- bez urážky,potrebuješ si liečiť psychiku najprv a potom ak chudnúť,tak s pomocou odborníka...akože nejesť nič a potom si dať buchtu - to nie je chudnutie ale hlúposť
@nadaa1 vyzerá to tak, že si chudla nesprávne, jedla veľmi zle, skôr vôbec a telo nemá dostatok vitamínov a minerálov, vyhladovala si ho. Mala by si navštíviť lekára, nech Ti urobí rozbory krvi, moču, môžeš mať aj málo železa a byť chudokrvná. Pravdepodobne máš problém aj so svojim sebavedomím a psychikou, ako tu radia predo mnou. Porozprávaj sa o svojom probléme s blízkymi, nebuď na to sama. Začni normálne a pravidelne jesť, no plnohodnotnú stravu, bohatú na zeleninu, chudé mäso, ryby, ryžu, obilniny, vápnik. Telo nezabúda a raz Ti toto všetko pekne vráti, preto neblázni, spamätaj sa a uvedom si, že tu nie si sama.
mozno ti chyba len horcik aleb vitaminx, skus centrum pre zeny alebo horcik cisto dpolnit, na http://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/
maju zlavy a teda mozes to kupit lacnejsie 🙂§ vyskusaj ten centrum skor, tam je komplex vitaminov
zrejme si psychicky frustrovana, nespokojna sama so sebou ... treba jest pravidelne, v mensich davkach, cvicit ... daj si urobit krvny rozbor, mozno ti chybaju nejake mineraly .. stav uzkosti podla mna je z nejakej podvedomej obavy ....skus si davat magnezium pre zaciatok, nejake medovkove ukludnujuce caje ...