Cítim sa mizerne

15. okt 2022

Nie som šťastná v manželstve,ubíja a ničí ma to.Manzel má vrchku povahu,barsco ho nahnevá a potom kričí a nadáva na mňa.Ako aj dnes nadával že som p.ca a k.rva lebo pcham do synčeka lieky.Syncek ako každé iné dieťa nemá rád lieky a niektoré lieky sú chuťovo odporné.No je chorý a lieky by mu mali pomôcť.Musim mu to dať aj cez plač.Dnes už ma to tak vytočilo čo mi manžel vynadal.Ze som zvýšila hlas a nakricala som naňho,nech sa uvedomí,že nech si vybere či ostaneme spolu ako rodina alebo si vyberie nadávanie.Bud sa dá liečiť alebo sa rozideme.Viem že som to prestrelila,no už nevládzem ďalej.Ja som tichá povaha a viem sa prispôsobiť,no už ma to ničí ako sa manžel chová ku mne.Chcela som sa len vyrozprávať .Bohužiaľ odísť od neho nemôžem.

klarissa25
15. okt 2022

Ako vážne si s chlapom ktorí to hovorí ze si pi.a a ku.va?? 🤦‍♀️🤦‍♀️a co si akože prestrelila ty? Nemôžeš? Preco nemôžeš? Vždy môžeš odísť, toto sú len výhovorky že nemôžeš

autor
15. okt 2022

@klarissa25 Prestrelila som že som naňho nakricala.Nemozem odísť lebo by som to nedala sama finančné.

bessie12
15. okt 2022

Preco nemozes od neho odist ?? Pochybujem, ze sa zmeni. Ja by som od neho odisla. Chlap ti nema tak skaredo nadavat a plati to aj opacne. Respekt a ucta voci druhemu sa vytratila a bez toho podla mna vztah nemoze fungovat. Namiesto toho tam su urazky a nadavky na druhu osobu. Toxicky vztah.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klarissa25
15. okt 2022

No tak to trp ty aj dieťa dalej keď sa ideš vyhovárať...keď sa chce tak sa dá všetko

lesana25
15. okt 2022

Dieťa je len jedno alebo ich mate nebodaj viac? Pracuješ, alebo klasika na rd a nič poriadne za sebou, od čoho by si sa vedela odraziť?

zlostitko
15. okt 2022

Len raz by mi manzel povedal ze som p.ca 🤦‍♀️

autor
15. okt 2022

@lesana25 Jedno máme spoločné.Pracujem,no zarábam málo.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. okt 2022

@mamula20 Áno ostal zaskočený,nie neospravedlnila som sa mu.No dobrý pocit z toho nemám ako som naňho nakricala.

bessie12
15. okt 2022

a on na teba kricat moze ???? A navyse za kazdu hovadinu ??

dzulli1980
15. okt 2022

Máš pocit, že TY si prestrelila? ... no keď to berieš takto, myslím, že tu je každá rada zbytočná.

hylary
15. okt 2022

Tebe už niet pomoci......

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkati
15. okt 2022

Ty máš výčitky? Uz dávno si mu mala nakričať, alebo mu nastaviť zrkadlo a povedať mu, že on je k...t.

luccija
15. okt 2022

Tak konecne si to spravila tlieskam Ti a treba castejsie.Ved nemusis hulakat na cely byt, ale nenechat si kydat a nechat nadavat.On vie, ze neodides, tak si dovoluje.Vies si predstavit takto zit roky?
Mohol dat lieky synovi on, ked je chory a potrebuje ich.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marca12
15. okt 2022

Uz davno si nanho mala nakricat a neustupovat mu stale. Keby si mu hned nastavila mantinel,mozno by nezasiel az tak daleko. Nic si nevycitaj,si prenho az prilis dobra a on je ten,kto prestrelil,nie ty. To,ze sa branime neznamena,ze prestrelime. Musis sa vzdy branit. Ak od neho nemozes ist teraz,skus zmenit vas vztah. Bojuj viacej za seba,nebud ticho,nedovol mu,aby ta posliapal. Nadavky do vztahu nepatria.

anonym12
15. okt 2022

Rozumiem ti,že sa trápiš,ale hlavne on to prestrelil, nie ty,konečne si mu povedala pravdu do očí a je aj dobré,že si to urobila.Ukázala si,že už máš toho dosť,možno sa nad tým trochu zamyslí,zapamätá si to,ale či ho to zmení tak to ťažko. Najprv by musel urobiť prvý krok a chcieť sa zmeniť a aj keď človek chce aj tak to nie je jednoduché.Keby aspoň tam bolo to že chce tak by som to s ním skúsila. Ak naozaj chceš od neho odísť a jediný dôvod sú peniaze prečo zostavás tak pouvažuj,nemáš ku komu ísť? K rodičom napríklad? A všímaj si negraduje to jeho správanie?

marianarem
15. okt 2022

Neprestrelila si, prave naopak, dovolovat si bude dovtedy, dokym bude mat pocit, ze moze. Jedine by som si davala pozor a nevyhrazala sa mu niecim, co nechces/nemozes/nevies urobit. Tak tvoje slova stratia vahu. Ale nakric kludne aj nabuduce.