Ahojte uz 3 den sa citim choro ale boli ma len hlava ani teplotu nemam.Mala ste niektora ,,iba,, taketo priznaky? Testovat som sa este nebola...
@jmala ono záleží akú mutáciu vychytáš a aké množstvo vírusu schytáš a v neposlednom rade od stavu tvojej imunity v tom okamihu....nikto nevie ako jeho telo zareaguje, príznaky a aj priebeh ochorenia sú u rôznych ľudí uplne odlišné, boli prípady že prvý priebeh bol uplne v pohode a následne ke´d dotyčný dostal Covid druhý raz už mal ťažký priebeh.....nikto si nemôže byť istý ako jeho telo zareaguje, je to nový vírus, logicky by sa predpokladalo že ak človek už ochorenie prekoná, telo vie ako bojovať, ale nie je tomu zjavne tak....stačí že druhý krát dostaneš vyššiu nálož vírusu alebo inú mutáciu......
my mame kazdy ine priznaky, ja mam teplotu kolisavu, uzsom mysleela aj ze je dobbre , a zas zimnica atd..uz 7 den , sopel som nemala asi len 3xsom kychlal a z toho ze sopel ale toto ozoa neni taka viroza soplova, najskor som vobec nemyslela ze je to kovid no nezdalo sa mi to cele..nesce sma to to tu opisaovat ale kazdy ma ine priznaky aj u nas, nikto ti ot nepovie ci mas alebo nemas , kup si aj domaci antigenovy , mne ten ukazal dve ciarky a potom aj normalny pcr
@jmala ja som v septembri mala všetky príznaky covidu, nádcha, dusivý kašeľ, bolesť a únava celého tela, teploty. Bola som dvakrát na PCR teste a bol negatívny, čiže ja som prekonala obyčajnú chrípku. Zaručeným príznakom pri covide je vraj strata chuti a čuchu. Takže môžeš mať aj obyčajnú chrípku.
@jmala hlava ma bolela prvý týždeň. celý. pripisovala som to dutinám a prechladnutiu (to už asi tiež boli príznaky). potom prišli horúčky... a postupne všetko... a dlho predlho to trvalo :(
@angelinja len tak informacne, kde kupim domaci antigenovy test? ..v lekarni? Ani neviem, ze nieco take existuje. Tak dobre vediet, keby nahodou.
@rebelka2014 áno ,predávajú tie antigenove, ktoré si urobíte z krvi.ale teda buď na objednávku alebo ich vychytať.lebo u nás v Nitre nedostatkový tovar
Mna 3 dni boleli v kuse nohy.. ako svalovka, alebez ulavy v akejkolvek polohe,do toho obcas hlava, obcas chrbat...a unava, neprimerane vycerpanie po beznej cinnosti,ale spat som nemohla... na stvrty den slaby obcasny kasel, strata cuchu.. pcr test pozitivny.
Cize priznaky su fakt rozne.. pockaj a uvidis, ako sa to vyvinie. Len pozor na kontakt s dalsimi ludmi..
Moze aj nemusi to byt covid. Istotu ti tu nikto neda. Kamaratkina mama dostala silnu nadchu a vysiel jej pozitivny antigenovy test.