Ahojte, od predvčera sa cítim veľmi zvláštne, akokeby choro, slabo, ale pri tom mi nič nie je. Vnútorne cítim, akokeby som mal horúčku, tú ale nemám vôbec, nekašlem, nesoplím, nič ale cítim sa jak zbitý pes, som úplne nemožný. Môže to byť z prepracovania? Veľmi výnimočne vypomáham v jednom sklade kvôli Vianociam (veľa objednávok atď...) a nebol som na manuálnu robotu vôbec zvyknutý. Prípadne môže sa mi znova hlásiť covid? Prekonal som ho pred necelým mesiacom. Prípadne čo pomáha pri takomto pocite choroby, bez choroby? Ďakujem moc.
Chalan, 23 rokov.
@zuzikak tiez si myslim, ze som trochu podcenil covid, lebo som mal prekvapivo az extremne lahky priebeh, realne len 1 den mi bolo zle a PCR mi ukazal aj tak pozitiv, no a teraz mi to telo nejakym sposobom este aj po tej manualnej praci vracia. Kazdopadne dakujem moc za normalnu informativnu odpoved!
vyzera to tak ako som opisala. Sprav si par dni volna a oddychuj, polihuj pocas dna, pospi si riadne. Po covide je clovek dost oslabeny...telo potrebuje cas na rekonvalescenciu. Tu netreba byt za hrdinu....Drzim palce 🙂
Teoreticky by to mohol byť Covid, ujo ho prekonal, mal 4 dni teploty, no nevytvorili sa mu protilátky. Skôr by som to pripisovala postcovidovemu syndrómu.
to ci mas covid alebo nie nezistis, kym si nespravis PCR test. Nehadzala by som to hned na covid ak si ho prekonal pred necelym mesiacom. Skor si myslim, ze po covide si sa este fyzicky nedostal uplne do poriadku. A zacal si s manualnou pracou -ak nie si zvyknuty na manualnu pracu, je mozne, ze nova praca ta unavila. Je to normalne. Velka unava pri novej praci padne na cloveka do mesiaca az dvoch. (akejkolvek praci). Vtedy mnoho ludi normalne "ochorie" a potrebuje sa len riadne vyspat. Nepomoze ti nic zazracne. Zdravsia a lahsia strava, nasad vitanimy C,D a zinok, prechadzky ak sa da a vela oddychuj. Ak by sa tvoj stav nemenil ani po 2-3 dnoch volna a oddychu, navstiv lekara. Ten odoberie krv a pripadne ta posle na dalsie vysetrenie.