Máte niekto skúsenosti s pískan v ušiach, hlavne ľavé. Už to počujem stále. Zalahlo mi v ušiach pred pár dňami a zatiaľ žiadna zmena. K tomu boli hlava a žalúdok ako na vode. Už neviem čo robiť. Bolieva má krčma chrbtica, zatiaľ skúšam masáže a niečo od bolesti. Ale žiadne veľké zmeny necítim. Čo to môže byť ? Sluch mám v poriadku, to mi vyšetrili
mam ten tinnitus tiez. Treba raz ist za ORL a neurologom. Mne to bola krcna chrbtica. Pomohol sport, post drzat, Mg a psychicky sa dat do poriadku.
@alexandra2010 môžem sa ťa opýtať, aj ti lekári dáko pomohli ? Neviem kam ísť skôr ..robili ti aj dáke vysetrenie?
@mimi5986 nepomohli. Posiela ma na PN, vraj mam burnout. Je to pravda, ale neni riesenie pre mna. Sama som si vyriesila-sport, post a vitaminy a masaz, meditacia.
aj ja mam tinitus okrem toho ze mi urobili rozne vysetrenia olr ktory ma nasledne poslal na ct, sono zil - na krku, absolvovala som rehabilitacie ktore ho stisili, ale pomohlo mi celkove napravenie chrbtice u dobreho chiropraktika plus vysoke davky magnezia a koenzym q10 v podstate uz ho nepocujem ani v noci nepocujem sem tam ak sa sustredim jemny sum ale ozaj len minimum...mojej tete tiez pomohlo napravenie skuste to ako prve mozno sa vam len nieco bloklo
, no ja som s s tym zašla na ORL, samozrejme injekcie tiamin a urutal tablety..no netuším čo to bude
@iva33333 pekný deň prajem,
nakoniec som bola u ušnej a robila mi vlastne test sluchu, kde vám pustia rôzne zvuky a zisťujú ako počujete. Záver bol, že tinitus a pri audiograme hypacusis mixta, takze nejake to horsie pocutie tam je....predpisali mi injekcie Thiamin a lieky na lepšie prekrvenie Urutal. a dosť mi pomohlo, že som začala chodiť pravidelne na masáž ..nemám už potom také horšie stavy, že ma bolí žalúdok a neviem fungovať. Dali mi aj lístok k neurologovi ale to som zatial neriesila. Riesim tu krcnu chrbticu masazami zatial a citim ulavu...drzim palce 🙂
@iva33333
@mimi5986 az mozem votriem sa, mala som nieco podobne ,cca rok mi zalahovalo v uchu, neskor v oboch, bolo to neprijemne ale neriesila som to, a dva dni predtym ako sa mi stalo co sa stalo ma len v lavom uchu pobolievalo,kupila som si kvapky. No a jedno rano som dostala také točky (vertigo) ,doslova ma priklincovalo o gauc a nemohla som sa pohnut lebo tie točky a strasne zle mi bolo na zvracanie, ja som myslela ze je to moj koniec ze som porazku dostala ,hrozny stav fakt, rodina vykopla dvere a zavolali zachranku,oni ma posadili a ja som len vracala a vracala, odviezli ma na neurologiu a tá dr ked ma videla ,ze ma tahalo aj v lahu do lavej strany spytala sa na usi a hned vedela, tak ma odviezli na orl ,rovno na ct hlavy, a mala som zapal stredneho ucha co som ani nevedela lebo inak vraj to riadne boli, zapal vonkajsieho zvukovodu a zuzenu lavu tepnu z toho zápalu, nemala som tak prekrveny mozog z toho, nechali si ma 5dni na infuzkach, a dali mi domov lieky na prekrvenie mozgu a na zavraty, je tomu uz 4roky a klop klop no aj tak sa hrozne bojim ze co ak sa mi to stane znova a niekde za volantom ,koniec, to boli proste také nahle brutalne točky. No kto by to bol povedal ze z ucha takyto stav, ani by ma to len nenapadlo, este aj zachranari mudrovali ze to mam urcite z vycerpania ,normalne ma drbali kokos. Tak ja len tolko, ze davajte si pozor na ušká 🍀😊
Mne sa tiež stávalo že mi zaľahlo v jednom uchu aj na 2 dni a bolesti hlavy. Bola som na neurológii tam mi povedali že je to z krčnej chrbtice dali mi rehabilitácie a masáže plus brať každý deň magnézium a začala som cvičiť jógu....pár rokov už mám našťastie pokoj.