Ahojte, potrebovala by som poradiť, keďže neviem, či iba zbytočne stresujem a prejde to, alebo to je niečo vážne. V stredu v noci som cítila ako keby ma bolia žily na nohách a trocha aj na rukách. Ráno keď som sa zobudila, tak nič. Lenže som si sadla na nohy (často tak sedávam a viem nie je to dobré) a to tej sekunde ma začali ako keby žily bolieť z opačnej strany ako je koleno (neviem ako to nazvať) a na rukách tam kde berú krv. Potom ako som nič nerobila to prestalo, ale ako som začala sa hýbať, chodiť a tak tak ma na tých miestach bolelo nie zas moc a mala som pocit ťažkých rúk a nôh. V noci zas nič. A dnes ako som sa začala hýbať tak ma pichá v nohách a v rukách. Myslíte si, že by sa mi upchavali cievy v 20 rokoch? Alebo sa mi sťahujú šľachy? Alebo začínajúce kŕčové žily? Lebo mam aj tie metličky alebo ako sa to volá.
Ďakujem za každú odpoveď.
@andrea_82 no niesla som dosť ťažké tašky na ramenach a presedela 5 hodín pri doktorke na dosť tvrdých stoličkach, tak to možno aj z toho. Ďakujem😊
Ak by si mala trombózu, tak by to bolo pravdepodobne len na 1 končatine, bolo by to opuchnuté a horúce. Nemáš za sebou nejakú väčšiu námahu? Že by to mohli byť skôr kŕče v svaloch. Mňa naposledy boleli lýtka (od kolien dolu vzadu), doktorka mi zobrala preventívne odbery a predpísala milgammu a magnézium. Ak sa ti to nezlepší, daj sa skontrolovať u obvodného doktora.