Ahojte, cítim pálenie pri srdci a jemný tlak na hrudníku, o čo môže ísť? Mám 20 rokov, v poslednej dobe som dosť stresoval. Dal som si magnosolv kvôli tlaku na hrudi, zabral na hodinku a teraz znova tlak a cítil som aj pálenie na chvíľu. Ďakujem vopred za odpovede.
@dijka143 Pálenie som cítil iba na 10 sekúnd, tlak na hrudi som mal už častejšie ale všetci spomínali stres, panickú poruchu 🙏🏻 V utorok chcem ísť na krv svojej doktorke, nech ma vyšetrí a poprípade niekam pošle
Pred 3 mesiacmi som prekonal covid, nie som očkovaný
no na kardiologiu ta posle
@dijka143 podobné stavy som mal aj keď som mal 6 rokov, bol som na rôznych vyšetreniach srdca ale nič mi nezistili, mal som vtedy aj ekg prístroj na 24 hodín. Neviem prečo sa mi to vracia teraz, ale je to dosť otravné a ja už sa neviem dočkať utorka
no skor by ta mala poslat na zatazove testy
alebo este echo srdca
@dijka143 Ja som bol minulé leto na preventívnej prehliadke (krv, tlak). Výsledky boli v pohode a teraz sa obávam že mi nebude chcieť tú krv zobrať, pretože nárok na preventívnu prehliadku mám každé 2 roky
ale ked poziadas aby ti zobrali krv tak zoberu takze to by malo byt v poriadku no ja by som si skor pxtala listok na kardiologiu
@dijka143 Dobre, ďakujem za odpovede
v poriadku
Tlak na hrudi mozes mat kludne po covide…tiez som to tak mala a tiez to zacalo po troch mesiacoch…vsetky vysetrenia ok a nakoniec ma dala dokopy fyzioterapeutka…vraj pri covide sa nejako zablokuju rebra a ked dychas tak sa ti nedostava tolko kysliku tam kam by sa malo a takto sa to prejavuje…pocvicila so mnou, odblokovala ma a dalo sa to do poriadku
chod na urgent