Cítim hlien na prieduškách

13. dec 2022

Ahojte, dlhodobo mam problém s hlienom, mala.som problémy s nádchou, vyše mesiaca som soplila az to prešlo do priedušiek a dostala.som teploty,tak mi dal dr antibiotiká ,mala.som zápal dutín. Po týždni to prešlo no a teraz po dvoch týždňoch z ničoho nič som.citila take škrabanie c krku a divný pocit na hrudi. Večer som.mala.suchy kasel a. rano prešiel do produktívneho a vykasliavam každé ráno hlieny.. potom v priebehu dna zas prejde do suchého dráždivého.. ale ten hlien citim v krku..taku tu pachuť,i ked ho nevykaslem von.. aj teraz večer citim také svrbenie akoby na prieduškach.. a ten hlien,ale kašeľ ma. Suchý.. z coho to môže byť?

Mam pocit ze to začalo odkedy dieťa slo do škôlky

33rudolfko3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
drzaopica
13. dec 2022

Môžeš mať baktériu od dieťaťa choď na vytery

klarapitrova
13. dec 2022

Ahoj, asi ešte nejaký hlien ostal v dýchacích cestách a preto je prirodzene jeho najväčšie množstvo práve ráno, keďže sa to tam cez tú noc "nazberá," pretože vtedy neodkašliavaš a akoby "nepracuješ" s tými prieduškami tak to tam stojí. Na odhlienenie by som určite použila Erdomed, je najlepší a má taký komplexnejší priaznivý účinok na dýchacie cesty okrem spomínaného odhlienenia. Ten suchý môže byť z toho, že máš stále podráždené receptory pre kašel. Na ten suchý by som použila Stoptussin, utíši kašel, ale zároveň obsahuje aj látku, ktorá trochu skvapalní ten hlien a to práve potrebuješ. Určite by som popritom popíjala bylinný čaj napr. Pulmoran. Ešte ďalšia dôležitá info, Erdomed a Stoptussin by sa nemali kombinovať, ale je možné ich použiť s dostatočným časovým rozostupom napr. Erdomed doobeda a Stoptussin podvečer. Ďalej by som si kúpila aj Vincentku a inhalovala ju, poprípade Vincentka sprej do nosa na jeho každodennú hygienu, ktorý keď dôjde môžeš doplnit prevarenou Vincentkou a máš super sprej na každodennú hygienu nosa za par penazi, pre viac info alebo konzultáciu napr. ohladne dávkovania, dlzky liecby a pod. ma môžeš sledovat na instagrame a napisat mi tam, volám sa tam @instalekaren alebo mi napíš a pošlem link na svoju súkromnú skupinku na facebooku o zdraví, som vyštudovaná farmaceutická laborantka a rada poradím🙂 A ešte, je normálne ze dieta prekoná 7-10 takýchto "epizód" ročne a môže, že to od neho dostávaš. V tom prípade by som zvolila aj podporu imunity alebo by som mozno nahradila pripravok Erdomed pripravkom Kaloba. A každopádne, ak nič nebude pomáhat, je vhodné obrátit sa znova na lekára. Vela stastia az je zas lepšie.